Повече от 30 деца и възрастни се обединиха около каузата

...
Повече от 30 деца и възрастни се обединиха около каузата
Коментари Харесай

Родители от Асеновград: Градът си е наш и от нас зависи как ще изглежда

Повече от 30 деца и възрастни се сплотиха към идеята да бъдат основните герои в приказката, разказваща по какъв начин да се живее по-добре в Асеновград. Всички дружно започнаха спонтанна поредност от благородни действия, с които да подобрят средата и положението на паркове и градини в града.

" Просто желаеме да е зелено и красиво. Стига сме чакали " от починал писмо ". Време е да разберем, че градът си е наш и от нас зависи по какъв начин ще наподобява той. Събитието мина неповторимо. Много деца се включиха - и това е най–радостното, че подрастващото потомство милее за града си ", описват основателите.

Те желаеха от община Асеновград да им бъдат предоставени подобаващи дървета. Част от тях бяха засадени до паметника на Апостола на свободата в Асеновград - Васил Левски, а други - при парка край Градския басейн. Сред типовете, засадени на двете места дървета, са гинкобилоба, бук, дъб, брези. Участниците в доброволната самодейност бяха на възраст сред 3 година и 25 година В концепцията се е присъединило даже едно семейство, което е закупило брези.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР