Повече от 20 новоприети членове на ГЕРБ в район Южен

...
Повече от 20 новоприети членове на ГЕРБ в район Южен
Коментари Харесай

В Пловдив ГЕРБ прие нови членове

Повече от 20 новоприети членове на ГЕРБ в регион " Южен " в Пловдив получиха партийните си карти на особено празненство. Те им бяха връчени от кмета и регионален координатор на партията в града инж. Иван Тотев. В приветствието си той акцентира, че през 12-те години от основаването на ГЕРБ пловдивската партийна конструкция е натрупала опит, образувала е мощен и обединен екип, с който продължава да реализира положителни резултати.

Народният представител Атанас Ташков и общинският консултант и началник на структурата на ГЕРБ в регион " Южен “ Георги Василев също приветстваха с добре пристигнали новите членове. Те пожелаха на всички здраве, нови триумфи и светли празници.

Над 20 нови членове одобри и партийната конструкция в регион " Източен “ с началник Иван Стоянов.

Нашата организацията е едно същинско семейство, което прави по този начин, че ГЕРБ в Пловдив постоянно е първа политическа мощ. Прекрасно е, че екипът ни непрестанно се разраства и приема нови членове, каза  кметът на Пловдив и регионален координатор на градската организация на ГЕРБ Иван Тотев.

Присъстващите бяха поздравени и от районния началник Иван Стоянов, кмета на " Източен “, общинския консултант и учредителен секретар Емил Русинов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР