Повече от 100 души бяха евакуирани от сградите, а осем

...
Повече от 100 души бяха евакуирани от сградите, а осем
Коментари Харесай

Пожар в полицейския участък на Forest Gate остави осем души в болница, докато пламъкът бушува в продължение на седем часа

Повече от 100 души бяха евакуирани от постройките, а осем бяха откарани по неотложност в болница след голям пожар в полицейски сектор нощес.

Спешните служби потвърдиха жертвите през днешния ден, до момента в който управляващите не престават да проверяват пожара в полицейското ръководство на Форест Гейт в източен Лондон, за който се твърди, че е почнал към 16:00 часа. Причината за пожара към момента не е известна, само че се проверява.

Повече от 170 пожарникари се бориха с него през цялата вечер и тази заран източник сподели, че X десетки хора са били евакуирани от полицейския сектор и прилежащи парцели. Говорител на лондонската пожарна бригада удостовери, че са били извикани за първи път на мястото в 16:17 ч. и са овладели пожара до 23:08 ч.

Chaudhary Parvez, публицист, разгласява на X: „ Около 175 пожарникари с тридесет пожарни коли гасиха пожар в полицейски сектор в Източен Лондон. Осем души бяха откарани в болница, а повече от 100 бяха евакуирани. "

Снощи бяха затворени пътища заради пожара и автоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР