Повече от 10 години след последното издание на Grand Theft

...
Повече от 10 години след последното издание на Grand Theft
Коментари Харесай

5 страхотни игри с отворен свят, които да играете, докато чакате да излезе GTA 6

Повече от 10 години след последното издание на Grand Theft Auto, Rockstar Games публично разгласи GTA 6 тази седмица. Дългоочакваното продължение в началото ще е налично за конзолите PS5 и Xbox Series X/S, само че ще би трябвало да изчакаме до 2025 година, с цел да се сдобием с него, и то при изискване, че няма забавяния, които не са нещо извънредно за Rockstar. Дори и GTA 6 да излезе на пазара през 2025 година, обрисува се много очакване, тъй че ето 5 отлични игри с отворен свят, които да ви занимават до тогава.

Cyberpunk 2077

Разработчик/издател: CD Projekt Red/CD Projekt Платформи: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Cyberpunk 2077 е най-близо до основаването на жив, дишащ град, сходен на Los Santos в GTA 5. При стартирането си на пазара този футуристичен шутър с отворен свят имаше необикновено огромен брой бъгове, само че разработчикът CD Projekt Red прекара последните 3 години в ремонти, преработки и прибавяне на нови функционалности към играта. Резултатът е един от най-впечатляващите обрати за всяка игра през последните няколко години.

Играта си заслужава цената от 120 лв. (в момента е на 50% промоция в Steam), и в случай че в действителност ви допадне, елементарно можете да прекарате десетки часове в проучване, събиране, борби и рационализиране без да ви омръзне. Освен това неотдавна издаденото DLC Phantom Liberty прибавя напълно нов район и история към играта.

Marvel’s Spider-Man 2

Разработчик/издател: Insomniac Games/Sony Interactive Entertainment Платформи: PS5

В доста връзки Marvel’s Spider-Man 2 уголемява доста територията на цифровия Ню Йорк, като прибавя към картата елементи от Бруклин и Куинс. В това продължение е също толкоз вълнуващо да се разхождате из Ню Йорк като Майлс Моралес и Питър Паркър. Spider-Man 2 е фантастична игра, и една от най-хубавите игри с отворен свят, създавани в миналото.

Just Cause 3

Разработчик/издател: Avalanche Studios/Square Enix Europe Платформи: PS4, Xbox One, PC

Има диспути за това коя част е най-хубавата, само че Just Cause 3 мъчно може да бъде надмината. След като един път се научите да обикаляте острова, в никакъв случай няма да желаете да си тръгнете. Това е една от дребното игри, които ви разрешават да унищожавате околната среда и дават инструментите за това. Историята може и да не ви грабне, само че чувството за независимост и тръпката от разрушението несъмнено ще ви сграбчен.

Red Dead Redemption 2

Разработчик/издател: Rockstar Studios/Rockstar Games Платформи: PS4, Xbox One, PC

Може би няма по-красиво визуализиран и подробен отворен свят от Америка през 1899 година в Red Dead Redemption 2. Ако съумеете да се синхронизирате с постепенно разрастващата се история и съзнателно забързания геймплей, премията ви ще е опцията да играете една от най-технически и образно впечатляващите игри в историята. След като приключите с историята на разбойника Артър Морган, можете да прекарате още няколкостотин часа в проучване на Дивия запад с другари в Red Dead Online.

Sleeping Dogs

Разработчик/издател: United Front Games/Square Enix
Платформи: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC, macOS

Sleeping Dogs на процедура съставлява GTA, само че в Хонконг. Това е тъкмо, само че прекомерно редуцирано изложение на тази игра, която е същинско прикрито украшение. В Sleeping Dogs играете Уей Шен – служител на реда под прикритие, който се пробва да победи Триадите (термин, употребен за разказване на множеството разклонения на китайските незаконни организации) от вътрешната страна. Единственият метод да спечелите доверието им е самият вие да бъдете първокласен нарушител, тъй че с изключение на да спазвате закона, ще би трябвало и да го нарушавате. Това е доста повече от просто GTA в Хонконг, с необикновено приемливи ръкопашни боеве, неповторими действия, в които да участвате и завладяваща история.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР