Повече инвестиции в базата и изчистване на стари задължения, отколкото

...
Повече инвестиции в базата и изчистване на стари задължения, отколкото
Коментари Харесай

В Левски спират със скъпите покупки

 Ненужен в Левски желае втори късмет в тима
Повече вложения в базата и изчистване на остарели отговорности, в сравнение с хабене на средства по привличането на скъпоплатени задгранични футболисти. Това ще е тактиката на новите мощни хора в Левски, които сега са представлявани в клуба от Павел Колев.

Смяната на собствеността на сините би трябвало да стане на 6 март - за тогава е планувано общо заседание на клуба, финансовият тил ще бъде обезпечен от хазартен необут №1 у нас. " Сините " ще продължат концепцията за изработката на съвременен медицински и оздравителен център, която бе стартирана от Спас Русев, който към момента се води президент на клуба. Центърът ще се обитава в бранш А на стадион " Георги Аспарухов ".

Вчера Павел Колев бе вписан в комерсиалния указател като изпълнителен шеф на Левски. Заведен бе и новият Управителен съвет, в който влизат още Ели Спасова Шопова и Найден Кирилов Димитров. Публикуван бе и финансовият доклад на клуба за 2017 година. Той демонстрира, че към 31.12.2017 година дълготрайните и краткосрочните отговорности на сдружението са в размер на 18,377 млн. лева (12 милиона от тях са по построяването на бранш А на „ Герена " ), а чистата загуба на клуба за 2017-а е 874 хиляди лв..

В момента тече одит, който ще покаже какво е действителното положение на Левски.

Засега наподобява дребна вероятността сините да вършат внезапни придвижвания до края на трансферния прозорец. От клуба към този момент оповестиха, че желаят тимът да бъде формиран най-вече от български играчи. Такива положителни свободни няма. От " Герена " удариха на камък в опитите си да привлекат халфа на Берое Мартин Райнов, както и бранителя на Ботев Пд Кристиан Димитров.

Трудно биха взели и Галин Иванов от Славия. В момента в състава на проби са норвежкият защитник Магнар Йодегард u френският нападателен полузащитник Жордан Нкололо. Първият бе утвърден от Славиша Стоянович, само че в този момент ще би трябвало да се хареса и на новия треньор Георги Дерменджиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР