Повече хора от Иран, отколкото когато и да било, използват

...
Повече хора от Иран, отколкото когато и да било, използват
Коментари Харесай

`Все повече иранци влизат в Обединеното кралство с фалшиви паспорти и визи

Повече хора от Иран, в сравнение с когато и да било, употребяват подправени паспорти или подправени визи, с цел да влязат в Обединеното кралство, съобщи пред Скай нюз иранец, търсещ леговище.

„ Наистина е доста рисково прекосяването на Ламанша с лодки “, споделя 43-годишният Ерфан, който е имал туристическа агенция и е дошъл на Острова с подправен паспорт преди три месеца. Той добавя, че е доста елементарно да се сдобиеш с подправен паспорт , в случай че имаш пари и че методът да избягаш от Иран е този.

Докато някои мигранти се пробват да избегнат рисковото пресичане на Ламанша, хиляди други не престават да пробват да го създадат.

Преди шест месеца министър председателят Риши Сунак направи прекъсването на дребните лодки един от главните си цели . Нови данни демонстрират, че прекосяванията на Ламанша леко са намелели през първите шест месеца на годината с съпоставяне с предходната, само че пък през юни е маркиран най-големият месечен поток от 3 824 души .

Скай нюз означи, че има сведения за идващи с подправени визи и паспорти и от други страни.

Много търсещи леговище от страни като Судан и Ирак са изразили отчаяние пред Скай нюз за това, че английското държавно управление не им обръща внимание и не преглежда случаите им. Халид от Ирак, да вземем за пример, е съумял да получи леговище откакто е кандидатствал цели 15 пъти. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР