Повдигането на пръсти и рязкото удряне на петите в пода

...
Повдигането на пръсти и рязкото удряне на петите в пода
Коментари Харесай

Едно магическо упражнение

Повдигането на пръсти и внезапното удряне на петите в пода съвсем незабавно по-късно е магическо упражнение. Този способ облекчава отстраняването на млечната киселина от мускулите и възстановява процеса на кръвообръщение.Упражнението влияе позитивно върху вените и капилярите. Нужни са ви единствено няколко минути и кондицията ви ще се усъвършенства видимо. 
Как се извършва магическото упражнение
Вие сте в изправен стоеж. Повдигнете петите си от пода на към 3-5 сантиметра, както е показано на картинката. След това внезапно отпуснете обратно стъпалата по този начин, че петите да се ударят в пода. Кръвта се раздвижва мощно, както и застоялата лимфа. Ако постоянно употребявате този способ – да вземем за пример 4 пъти в денонощието, ще изчезнат недоволствата за болки в краката.Повторенията, в случай че решите да ги вършиме едновременно, не би трябвало да са по-чести от едно в секунда. Не бързайте е първото предписание. Второто – не се опитвайте да повдигнете петите по-високо от целесъобразните 5 сантиметра.Ограничавайте повторения, примерно 40-50 повдигания на веднъж са задоволителни. 
Следете по какъв начин се чувствате 
по време на осъществяването на упражнението. Усещанията би трябвало да са като при тичане. Гръбначният дирек не се натоварва. Желателно е да го повтаряте 4-5 пъти дневно, изключително в случай че водите затънал метод на живот или работите часове наред в офис. Дори в случай че сте с някакво заболяване и лекарите са ви забранили да се занимавате интензивно със спорт – мускулите си желаят внимание и това упражнение няма да навреди на тялото ви по никакъв метод. Обратното – ще тонизира мускулите ви. Умората в краката ще изчезне още след първите няколко повторения. Опитайте още в този момент.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР