Потрошената от Дивна в катастрофа моделка Кристин Илиева хвърли бомба

Потрошената от Дивна в катастрофа моделка Кристин Илиева хвърли бомба ...

Кристин Илиева кара кола с един крак.


Потрошената от Дивна в катастрофа моделка Кристин Илиева хвърли бомба в „Шоуто на Николаос Цитиридис” като съобщи, че вече е почти правоспособен шофьор. Въпреки че се предвижва с патерица, а единият й крак все още не е раздвижен и тя го държи неестествено изпънат дори при телевизионно участие, красавицата кара курсове.

Нещо повече, тя е взела листовките, но заради карантината спряла със следващия изпит, който ще й даде правото да получи книжка-кормуването. Манекенката уточни, че кара учебна кола автоматик по специален начин, като използва само единия си крак. Доколко е сигурна шофьорка, която може да се оправи с един крак в напрегната ситуация на пътя, Hotnews.bg не се наема да гадае, но определено сме притеснени от възможността водач с един все още болен крак да управлява кола, па макар и автоматик.

Поздравяваме Кристин, че е намерила сили да седне в кола след зверския сблъсък, който преживя с Дивна на пътя Русе-София преди две години. Оттогава тя преживя десетки операции, за да запази краката си. 

снимка:инстаграм кристин илиева

Източник: hotnews.bg