Потрошената от Дивна в катастрофа моделка Кристин Илиева хвърли бомба

...
Потрошената от Дивна в катастрофа моделка Кристин Илиева хвърли бомба
Коментари Харесай

Кристин Илиева кара кола с един крак

Потрошената от Дивна в злополука моделка Кристин Илиева хвърли бомба в „ Шоуто на Николаос Цитиридис” като заяви, че към този момент е съвсем дееспособен водач. Въпреки че се предвижва с патерица, а единият й крайник към момента не е раздвижен и тя го държи неестествено обтегнат даже при телевизионно присъединяване, хубавицата кара курсове.

Нещо повече, тя е взела листовките, само че поради карантината спряла със идващия изпит, който ще й даде правото да получи книжка-кормуването. Манекенката посочи, че кара образователна кола автоматик по специфичен метод, като употребява единствено единия си крайник. Доколко е сигурна шофьорка, която може да се оправи с един крайник в напрегната обстановка на пътя, Hotnews.bg не се наема да гадае, само че несъмнено сме обезпокоени от опцията лидер с един към момента болен крайник да ръководи кола, па въпреки и автоматик.

Поздравяваме Кристин, че е намерила сили да седне в кола след зверския конфликт, който претърпя с Дивна на пътя Русе-София преди две години. Оттогава тя претърпя десетки интервенции, с цел да резервира краката си.

фотография:инстаграм кристин илиева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР