Потресаващи подробности за двойното убийство във Варна.Скандалът е тръгнал от

...
Потресаващи подробности за двойното убийство във Варна.Скандалът е тръгнал от
Коментари Харесай

Двойното убийство във Варна заради вдигнат шум

Потресаващи детайлности за двойното ликвидиране във Варна.

Скандалът е тръгнал от вдигнат звук. 

Двойният палач от Варна, който нощес закла своите братовчеди, самичък е потърсил полицията и е направил цялостни самoпризнания, разкри  директорът на ОДМВР – Варна старши комисар Атанас Михов, пред Блиц.
 
„ Имало е кавга, при която причинителят нападнал с нож първо своя братовчед, а по-късно и братовчедка си, която се впуснала да избавя брат си. След като им нанесъл прободни рани, техният братовчед самичък е алармирал за стореното от него “, изясни пред наш кореспондент старши комисар Михов.
 
Касапницата се разиграла доста бързо. Свадата сред братовчедите била предизвикана от вдигнат звук на долния етаж във фамилната къща във варненския квартал Виница.
 
Минути преди да намушка смъртоносно двамата си братовчеди, 54-годишният мъж стоял с старата си майка в дома им на втория етаж. Братът и сестрата на 49 и 51 години, които обитавали третия етаж на къщата, се подразнили от високите децибели на долния етаж.


 
Първо ядосан по стълбите слязъл братът. Позвънил, а откакто братовчед му излязъл, почнала свадата за вдигнатия звук.
 
„ Не е имало някакъв огромен скандал. Не са се чули мощни крясъци или продължителни разногласия. По неразбираеми все още аргументи 54-годишният мъж нанесъл няколко прободни рани на братовчед си. Сестрата се впуснала да оказва помощ на брат си и също била намушкана “, обясни комисар Михов.
 
Все още няма направена съдебно-медицинска експертиза, само че от първичния оглед е открито, че и двете жертви са прободени най-малко по 2 – 3 пъти в региона на гърдите и шията.
 
Проучване на БЛИЦ измежду съседи на злополучната фамилия разкри, че килърът е някогашен шлосер – на едната му ръка липсвали три пръста, поради което бил и с ТЕЛК.

Жертвите са работели като ел. механик и детска учителка.

Според съседи всички от семейството били дръпнати и необщителни. Досега обаче не са имали проблеми с тях. Нито жертвите, нито причинителят в миналото са били женени.
 
Хора от квартала разкриха, че 54-годишният палач е генетично съкрушен с психологично заболяване. Според тях татко му е бил шизофреник.

Възможно е това заболяване да се е отключило и при сина, което да е и в основата на спонтанната му смъртоносна експанзия.
 
„ Да, имаме такива данни, само че все още не може да се каже нищо повече в тази тенденция. Назначена е психиатрична експертиза, която да откри положението на причинителя “, изясни пред БЛИЦ шефът на варненската полиция.
 
Към момента няма данни килърът да е бил повлиян от алкохол. Също по този начин не е бил прочут на полицията, няма престъпни регистрации или прояви. Нито той, нито неговите жертви са се оплаквали един от различен. Липсват тъжби в полицията или пък сведения за някакви предишни разногласия.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР