Потресаващ случай на насилие на работното място, упражнявано от собственик

...
Потресаващ случай на насилие на работното място, упражнявано от собственик
Коментари Харесай

Тема с продължение: Ето кое превърна учителката Мая Стефанова от Петрич в крадла! Потресаващ случай на насилие на работното място, изповед на жертвата

Потресаващ случай на принуждение на работното място, упражнявано от притежател на магазин в София във връзка с негов чиновник лъсна, откакто публикувахме материал на друга медия/ Глас. бг/, в който името на петричанката учителка и инфлуенсър, Мая Стефанова лъсна в скандал.

Младата жена беше упрекната, че е откраднала пари от касата на магазина, в който е работила, а видеозапис демонстрира, по какъв начин тъкмо Стефанова е бръкнала в касата и е извадила известна сума. Часове след обявата открихме учителката Мая Стефанова от Петрич и тя описа нейната истина, която ни потресе. Насилие и закани от страна на притежател на търговскиобект, поради отхвърли на момичето да бъде " негова ". Като доказателство за интимното му предложение и закани, жертвата на принуждение на работното място, ползва чатове с въпросния Иван. Ето какво ни описа Мая:

Накратко ще се опитам да опиша моята история, само че съм доста обезпокоена, простете ми, в случай че мислите ми са разпокъсани, само че да те упрекват в нещо, което не си направил, да ме назовават крадла и за това околните ми да научават от медиите, ми пристигна прекомерно, по този начин стартира описа си пред Struma. com Мая Стефанова.
Познавам сина на притежателя на въпросния магазин от 10 години, бяхме гаджета. През лятото си търсех спомагателна работа и по тази причина започнах да работя и при Иван в магазина за месо и салами. Държа да подчертая работила съм по 12 часа, нямам спонсори, а работя на 3 работи, като преподавател, давам частни уроци, и в тази ситуация в магазина като трета работа.

Работя доста, с цел да мога да се устоявам и пътувам, не си диря някой да ме устоя. т. е не си диря ухажор с пари, както твърди притежателят на магазина. Търсила съм почтена работа! След като започнах работа се започнаха намеци, ти ще бъдеш моя, предложения за вечери, опитваше се да ми пуска ръка до момента в който минава зад касата, това също го има записано от камерите. След като разбра, че си имам другар и не искам да имам нищо общо с него, той въпреки всичко си има жена и дете към този момент, стана нападателен и недодялан. Започнаха ежедневни обиди и заплахи…

Казах, че желая да напусна, само че ме задължиха да работя до 28-ми август, тъй като той бил на море и до тогава нямало кой да работи. Получавах непрекъснато закани от него, че няма да си получа заплатата, че ще ме съсипе, пребие, опитвал се е и да ми протяга ръка няколко пъти. Реших в деня, в който той отпътува за море да си взема последната заплата, която ми дължаха. Взех си я от касата и си потеглих. Не се върнах повече….

А вие по какъв начин бихте реагирали в тази обстановка, откакто индивида има пари, познанства и благоприятни условия и може да извърши заканите си?. Радвам се, че се отървах от това и опитътму да ме съсипе ще се окаже несполучлив, подала съм тъжба и ще си заведа дело, никой няма право да ме снима и популяризира фотосите ми,без мое единодушие.

Имам доказателства, че се крият осигуровки, налози, работех за една заплата, а той ми превеждаше остатъка от личната му сметка, работи се по 10-12 часа, по тази причина личен състав няма, аз започнах откакто напуснаха двама чиновници, никой не се задържа тъй като си мислят, че са недостижими във Салумерия Дианджело-София!

Нека се знае името им, скоро инспекция ще откри и потвърди всички нередности, за които приказвам. Може да видите и чат със заканите му, имам още доста такива и извлечение, че заплатата се заплаща под масата, без да я афишират и заплащат налози и осигуровки за нея.

От персоналната му сметка ми изплаща половината заплата като съображение - зареждане, а от сметката на компанията единствено парите, на които ме обезпечават!

Това да изложиш някой в днешно време става елементарно с пари, само че експанзията и безнаказаността за такива хора за жалост ще продължи И най-важното! Не съм крадла, нищо не съм откраднала, взех си от касата това, което ми дължаха и си потеглих!

Надяваме се способените инситуции да реагират на жалбата на Мая Стефанов и създадат нужните инспекции по случая.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР