Потребителят на Twitter Sonny Dixon (@SonnyDickson) публикува снимки на макетите

...
Потребителят на Twitter Sonny Dixon (@SonnyDickson) публикува снимки на макетите
Коментари Харесай

Чудите ли се как ще изглежда Samsung Galaxy S24: ето и живите снимки до презентацията

Потребителят на Twitter Sonny Dixon (@SonnyDickson) разгласява фотоси на макетите на Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 Plus и Galaxy S24 Ultra.

Макетите, които тъкмо възпроизвеждат дизайна на смарт телефоните, нормално се употребяват от производителите на калъфи и аксесоари, с цел да се приготвят авансово за стартирането на новите модели. Ето за какво приключването на тези фотоси два месеца преди премиерата на Galaxy S24 не е изненадващо.

Трябва да се означи, че тези фотоси разкриват изцяло дизайна на Galaxy S24 и Galaxy S24 Plus — елементарните рендери не дават тази опция. Промените обаче не са доста: новите артикули се разграничават от актуалните Galaxy S23 и Galaxy S23 Plus единствено в няколко детайла.

Двата по-малки модела са с плоски ръбове и заоблени ъгли, а откъм гърба се виждат единствено три лещи на камерата.

Galaxy S24 Ultra се откроява с по-правоъгълен външен тип и два спомагателни обектива на задната камера. Телефонът е с размери 162,3 x 79,0 x 8,7 mm, което подхожда на S23 Ultra с акуратност до милиметър.

Galaxy S24+ е с размери 158,5 x 75,9 x 7,75 mm, до момента в който базовият Galaxy S24 е с размери 147,0 x 70,5 x 7,6 mm. Размерите са същите като тези на пуснатите Galaxy S23+ и S23.

Според слуховете Samsung ще премине към титанови рамки едвам през 2024 година, тъй че сега марката употребява заздравен алуминий в своите флагмани.

Сони Диксън към този момент е показвал фотоси на макетите и на други смарт телефони преди формалните им презентации и тези течове неведнъж са се потвърждавали. Например, като най-пресен случай се загатва iPhone 15, пуснат тази есен.

Моделите Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra се чака да бъдат показани на събитието Galaxy Unpacked 2024 при започване на идната година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР