Потребители на платформа за краткосрочно наемане на жилища в помощ

...
Потребители на платформа за краткосрочно наемане на жилища в помощ
Коментари Харесай

И българи помагат на украинци като наемат имоти безвъзмездно

Потребители на платформа за краткосрочно наемане на жилища в помощ на хората от Украйна. Добродетели от целия свят резервират нощувки в разнообразни градове на страната, без да имат желание да се възползват от стаите. Правят го, с цел да изпратят пари елементарно и бързо на бедстващи хора от засегнатите от войната региони.

Да резервираш нощувка там, откъдето всички бягат. Но не с цел да отидеш на екскурзия, а с цел да окажеш помощ. Александър резервира стаи в Киев.

" Човекът се споделя Олег и той сподели, че от дни наред се крият в мазетата. Първо не можеше да повярва за това нещо, че просто му ангажирам по този начин жилището без да отивам там ", съобщи Александър Касабов.

Александър оказва помощ и тъй като счита, че множеството благотворителни акции са ориентирани към бежанците, а не толкоз към хората, които са останали там, в Украйна - в сърцето на войната.

" От другари, които също се включиха в акцията, знам, че домакините на жилища, които са получили такива пари, даже са дарявали парите на военните, на хората, които са на фронта ", сподели Александър Касабов.

И Радослав е резервирал жилища в Киев, Одеса и Харков. Отговор получава единствено от украинската столица.

" Най-ценното беше, че имаше противоположна връзка. Не мисля, че каквато и да е сума, може да компенсира ужаса, в който живеят тези хора. Не мисля, че каквато и да е сума сега може да им помогне да си набират нещо, което нямат, а то е мир. А то е същински живот ", сподели Радослав Бимбалов.

И още - платформата финансира краткосрочно настаняване за към 100 000 души, напускащи Украйна в разнообразни елементи по света. Може да се оферират места за краткотраен престой или да се вършат дарения за финансиране на престоя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР