Потребител във ''Фейсбук'' сподели пост в социалната мрежа, в който

...
Потребител във ''Фейсбук'' сподели пост в социалната мрежа, в който
Коментари Харесай

Пътничка на Летище София алармира: Няма никакъв здравен контрол

Потребител във ''Фейсбук'' показа пост в обществената мрежа, в който изрича възмущението си от неналичието на всевъзможен здравен надзор и превантивни ограничения за идващите пасажери на столичната аерогара.

От обявата излиза наяве още, че термокамерата, която би трябвало да разпознава пасажерите с висока температура, ''май не работи''.

,,Днес сутринта се прибирам от Виена, от самолета слизаме към 50 индивида единствено, стигаме до паспортното гише, и пред мен мъж и жена на към 50-55 годишна възраст, мъжа не се усещаше добре, жена му потърси лекарска помощ, само че споделиха, на летището, че няма, дамата попита, къде е камерата за следене на температурата, те дадоха отговор тук е, НО МАЙ НЕ РАБОТИ, следва питане, кой я гледа и следи, те дават отговор не знаем'', написа потребителката на име Фатиме Лютова.

Седми случай на ковид в България

,,АБСОЛЮТНО НИКАКВИ МЕРКИ НЯМА, НИКОЙ НЕ НИ ПРОВЕРИ, НИКАКВИ БЛАНКИ НЕ съдебна експертиза ПОПЪЛВАХА, НЯМАШЕ НИТО ЕДНО МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ НА ЦЯЛОТО ЛЕТИЩЕ, А Търговско отделение БЕШЕ ПРАЗНО. Бих го приела горе долу за обикновено, тъй като е въпреки всичко България, само че е дразнещо, когато дневно има по 5 брифинга и изключителни съвещания, и да споделят на тях, умерено, обстановката е под надзор, всичко належащо сме създали и действаме като всяка една европейска страна!! Действате, като в Нито една естествена държава'', не скрива възмущението си тя.



,,Около 12-15 служител на реда имаше единствено, и на всеки въпрос, има ли здравно лице на летището, техният отговор беше не знам и ти обръщат тил. Летището беше пусто, празно, нямаше хора, няма го оправданието им, доста хора, не смогваме... Ами това е България, за жалост, във Виена, непрестанно се говореше на летището за ковид и на всеки 200м имаше по 1 2 медицински лица. А в България, все едно нищо, няма, единствено брифинг и защо, откакто няма надзор на мястото, където е най-опасно'', написа в умозаключение още потребителят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР