Потребител попада на сайт, който предлага "чудотворно" лекарство, което помага

...
Потребител попада на сайт, който предлага "чудотворно" лекарство, което помага
Коментари Харесай

Менте сайтове за козметика и лекарства точат кредитните ни карти

Потребител попада на уебсайт, който предлага "чудотворно " лекарство, което оказва помощ против оплешивяването и подмладява кожата. Съмненията идват, когато вижда фотоси на известни артисти и лица, които съгласно уеб страницата са употребявали продуктът.

След инспекция на Нова телевизия, уеб сайтът се оказва подправен, като при поръчка той изисква данните от дебитните и кредитните карти на потребителите. Онлайн търговците лъжат като употребяват лицата на известни персони, които не знаят, че ги "рекламират ".

Повечето случаи такива уеб сайтове точат парите от картите ни, безапелационни са органите на реда.

"Само това, че се употребяват фотосите на известни хора без тяхното позволение, значи че тези уеб сайтове са в закононарушение. Нека хората да не се заблуждват от гръмките обещания за чудеса. Хората би трябвало да внимават и на кого дават персоналните си данни ", разяснява шефът на КЗП Димитър Маргаритов.

Менте козметиката също е заляла пазарът ни, като експерти споделиха, че постоянно гримовете се забъркват в изби и със съмнителна санитарна хигиена. Такъв вид менте козметика могат да провокират алергични реакции.

Фалшивите парфюми се разграничават с острия си спиртен мирис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР