Потопът, който наводни Южното Черноморие,удави и Турция. Предупреждение за опасно

...
Потопът, който наводни Южното Черноморие,удави и Турция. Предупреждение за опасно
Коментари Харесай

Потопът удави и Турция, Гърция и Испания. Много загинали

Потопът, който наводни Южното Черноморие,удави и Турция. Предупреждение за рисково време има в 11 области на съседката ни, поради проливните дъждове, които не престават към този момент трети ден. Броят на жертвите доближи 7 души, осведоми Нова телевизия. 

Местните управляващи оповестяват, че 31 души са били ранени в Истанбул, до момента в който са се опитвали да избегнат наводненията по пътищата.
-->
В турската столица след проливните дъждове през миналите дни има вреди върху 1700 здания, а графикът на полетите е изменен. Властите дадоха обещание финансова помощ за фамилиите в засегнатите региони.

След опустошителните пожари пък в този момент Гърция се бори с следствията от бурята „ Даниел “, оповестява бТВ. Има паднали мостове, свлачища и откъснати селища. Силно обиден е остров Скиатос. Там ток няма, а фериботите не могат да се движат поради ураганния вятър.

В Гърция изобилните превалявания провокираха съществени проблеми с трафика в столицата Атина. Метростанциите в града ще бъдат затворени през целия ден, а придвижването по централни булеварди е неразрешено. В регионите на градовете Волос и Лариса обстановката е сериозна - стотици семейства останаха без ток и чиста вода през миналото денонощие.

Сред стотиците блокирани туристи има и българи. Преляла река затвори автомагистралата от Солун към Атина.

Наводнени са и улици в гръцката столица. А жителите на Волос разчистват тоновете тиня и парчета.

В Испания наводненията взеха три жертви, други трима са в неопределеност. Тежко наранени са регионите към градовете Мадрид, Барселна и Валенсия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР