Потърпевши разказаха, че с нищо не са предизвикали агресията срещу

...
Потърпевши разказаха, че с нищо не са предизвикали агресията срещу
Коментари Харесай

Незнайна жена напада случайни минувачи в ”Младост” в София frognews.bg

Потърпевши описаха, че с нищо не са провокирали експанзията против себе си, оповестява Нова телевизия.

От полицията осведомиха, че са получили сигнали за въпросната жена. Нейната идентичност към момента се открива.

 

Пресичах тук на светофара и чаках да пресека, и внезапно една жена мина и ме удари, до момента в който бях в тил. Аз не чаках, изплаших се, естествено, имах шанс, че тогава светна зелено, с цел да мога да пресека и избягах. След това отидох да си изчакам рейса на спирката и с периферията си видях по какъв начин тази жена идва към спирката и още веднъж атакува още едно момиче по същия метод, както мен в тил, изрита я в кръста, и момичето, естествено, се уплаши. Тогава един възрастен човек й се развика да се маха, а дамата сподели, че той няма да й споделя какво да прави тя, сподели потърпевша пред Нова Тв.

Скоро преди седмица някъде, както си отивах към работа, бях с колата и минавайки около „ Младост 1 “ я видях, вървешком си, т.е. тя към момента се намира някъде на улицата тук, добави дамата.

По групите това, което видях, има много потърпевши по същия метод. Тя удря в тил, хората се стряскат, дори някъде бях прочела, че с бокс е блъснала едно момиче, доста такива произшествия има, сподели друга жена.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР