Потърпевш от схемите на кметицата на община “Младост” Десислава Иванчева

...
Потърпевш от схемите на кметицата на община “Младост” Десислава Иванчева
Коментари Харесай

Ексклузивно! Потърпевш направи нови и още по-шокиращи разкрития за схемите на кметицата на “Младост” Десислава Иванчева!

Потърпевш от схемите на кметицата на община “Младост” Десислава Иванчева описа за премеждията, през които е минал, с цел да получи единствено един автограф за градеж на постройка.

Един от съсобствениците на терен в “Младост” Валентин Захариев имал желание да построи 6-етажна постройка в квартала. Захариев има позволение за градеж, издадено от Столична община, само че не и автограф от Десислава Иванчева.

“В продължение на 7 месеца тя не подписа един-единствен документ-преписка”, споделя притежателят Захариев в предаването “Събуди се” по Нова телевизия.

Инвеститорът е подал молба към София Йорданка Фандъкова. Няколко пъти е търсел контакт с Иванчева, само че тя е изпращала единствено свои заместници.

“Смятаме да съдим общината”, съобщи Валентин Захариев.

“Лично на мен не са ми желали пари за ускорение на процедурата, само че ние не сме търсили втори способи. Заради забавянето може да се наложи да изплащаме огромни неустойки, тъй като в договорите за градеж с вложителя ясно са посочени срокове”, показа пострадалият.

“Искаме да изградим това, което е допустимо съгласно градоустройството. Става дума за 6-етажна постройка. Това не е зелен регион, не е междублоково пространство, а е бунище”, добави юристът на притежателите Стоян Митков.

“Причината Десислава Иванчева да забави преписката е, че парцелът на Захариев граничи с местността парк „ Въртопо ”, който е неповторим по своето биоразнообразие. Тази част е унищожена”, това съобщи PR-ът на община “Младост” доктор Петър Кърджилов, акцентирайки мястото на градежа.

Минути по-късно съгласно притежателите мястото, което показва Кърджилов се оказва неверно и на 50 метра от техния парцел.

Главният проектант на София Здравко Здравков удостовери, че Десислава Иванчева е забавила 13 позволения за градеж:

„ Случаят на Захариев не е индивидуален. Когато сте платили голяма сума за такова позволение, не може районният кмет, да го държи в чекмеджето си 6 месеца единствено тъй като желае да се види персонално с вас “, разяснява Здравков.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР