Пострадалият беше ударен на пешеходна пътекаNOVA разполага с кадри от

...
Пострадалият беше ударен на пешеходна пътекаNOVA разполага с кадри от
Коментари Харесай

Нова тв с ексклузивни кадри от поредната тежка катастрофа в Своге

Пострадалият беше ударен на пешеходна пътека

NOVA разполага с фрагменти от мястото на случая в Своге, при който автомобил опустоши 19-годишно момче на пешеходна пътека в понеделник вечер. Пострадалият е настанен в „ Пирогов ” с заплаха за живота.

На видеото от охранителни камери в региона се вижда по какъв начин виновникът за злополуката подхваща изпреварване тъкмо преди пешеходната пътека на ул. „ Дунав ”, блъска момчето и то изхвърча на няколко метра край пътя.

Младежът се прибирал от вкъщи на приятелката си, описа дядо му Богомил пред камерата на NOVA.

Според очевидци колата, която го блъснала, била с десен волан, което лимитирало в допълнение видимостта на водача. Той към този момент е с повдигнати обвинявания за причиняване на тежка телесна щета по несъобразителност. Ако виновността му бъде потвърдена в съда, го чака присъда от 1 до 8 години отнемане от независимост.

Само от началото на месеца на пътя живота си са изгубили 18 души, а ранените са 356. Ето за какво страната обмисля следващите ограничения за ограничение броя на съдбовните произшествия.

„ Трябва да въведем немаркирани полицейски коли, които да обикалят и да има право да глобяват. Това нещо работи в Румъния и има огромен резултат ”, сподели заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов.

А специалистите по пътна сигурност желаят по-дълги шофьорски курсове, полигони за рисково шофиране, по-добра инфраструктура.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР