Пострадали от частни съдебни изпълнители искат срещи с министри и

...
Пострадали от частни съдебни изпълнители искат срещи с министри и
Коментари Харесай

Пострадали от ЧСИ искат срещи с министри и институции

Пострадали от частни правосъдни реализатори желаят срещи с министри и институции, с цел да показват събрани от тях данни за злоупотреби.

Водачът на Национално Освободително Движение " Ивайло " капитан Ивайло Павлов и заместникът му Галин Манчев се срещнаха с екипа на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

" Бяхме задушевно посрещнати. Беше стихотворец ангажимент за цялостно подпомагане, когато депозираме доказателствен материал по каналния ред ", изясни Павлов.

Движението насочва и съществени претенции към Министерството на правораздаването. Сред тях са незабавна инспекция на всяко 50-о дело на ЧАС/ДСИ на инцидентен принцип за цялата страна, незабавна инспекция на активността и водената отчетна документи, назначаваме на инспекция на самия инспекторат на Министерството на правораздаването.

И още - правосъдното министерство " да предяви искане към Висш съдебен съвет за неотложно прекъсване на всички заповедни производства, предвиждащи гледането им в закрити правосъдни съвещания до окончателното унищожаване на гледането на делата в закрити правосъдни съвещания без приканване на длъжниците ".

Освен с управлението на Министерството на вътрешните работи, Движението желае срещи и във Висш съдебен съвет, президентството и с омбудсмана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР