Пострадалата жена е настанена в болница с фрактура на лявата

...
Пострадалата жена е настанена в болница с фрактура на лявата
Коментари Харесай

64-годишна пешеходка блъсната в центъра на Бургас, а шофьорът избягал, но полицаите го намерили

Пострадалата жена е настанена в болница с фрактура на лявата рамена става

Кола блъсна стара жена в центъра на Бургас, а водачът избягал от мястото на произшествието, само че служителите на реда бързо го намерили. Пред Нова телевизия зам.-началникът на „ Пътна полиция ” към ОД на МВР-Бургас Константин Вангелов описа по какъв начин благодарение на свидетелски показания и на камерите за видеонаблюдение сътрудниците му съумели да открият самоличността на беглеца. 

Инцидентът е станал преди ден в 11 часа на улица „ Милин камък “, посочи кореспондентът Цеца Алексова.

Шофьорът е правил маневра на заден ход и по този начин е блъснал 64-годишната жена. Тя е с фрактура на лявата раменна става и е настанена за лекуване в ортопедично поделение без заплаха за живота.

„ Човекът не е дал пояснение за какво е напуснал мястото на произшествието. Има към този момент формирано досъдебно произвеждане, в хода на което това ще бъде изяснено “, посочи Вангелов. 

„ Видеонаблюдението и свидетелски показания помогнаха за разкриването на причинителя относително бързо. Той е свикан в Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи. Явил се е и е почнала работа с него “, добави той.

Основната причина за произшествия като този е невниманието както на водачите, по този начин и на пешеходците, разяснява заместник-началникът на „ Пътна полиция “. 

Той разкри, че водачът дезертьор има стаж зад кормилото 15 години. За това време са му издавани три акта за нарушавания на пътя. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР