Постоянно се стараем да бъдем по-добри, по-силни и по-умни и

...
Постоянно се стараем да бъдем по-добри, по-силни и по-умни и
Коментари Харесай

Тези 18 съвета ще променят живота ви

Постоянно се стараем да бъдем по-добри, по-силни и по-умни и постоянно забравяме, че от време на време съществува и по-лесен метод за постигането на нашите цели.

И идващите 18 съвета, отдадени на директните пътища в живота, го до потвърждават.

18. Търсите най-евтините артикули в магазина? Няма да ги откриете на равнището на очите. Те нормално са подредени по високите лавици.

17. Искате свещите ви да устоят повече? Сложете ги във фризера за няколко часа, преди да ги запалите.

16. Логото на Гугъл съдържа всички съществени цветове. Съответно, в случай че желаете да ревизирате качеството на принтера, принтирайте лист с логото на компанията.

15. Колкото по-бързо ядете, толкоз по-бързо трупате килограми. Учените откриват, че тези, които се хранят бързо, натрупват към 2 кг на месец, а тези, които се хранят постепенно - 0.5 кг.

14. Отивате на зоологическа градина? Облечете се в цветовете, в които го вършат чиновниците в зоопарка. По този метод животните няма да се опасяват от вас и няма да се крият.

13. Бананът е прочут като " плода на щастието ". Яжте банан на закуска - това ще повдигне настроението ви и ще ви помогне да се справите с отрицателните страсти.

12. Кафето преди подготовка ще забърза метаболизма ви и ще подкрепи процеса по горене на мазнините.

11. Ако бъдете ухапани от комар, поставете топла лъжица върху мястото. Това ще спре реакцията и сърбежът ще изчезне.

10. Когато звъните на телефон за незабавна помощ, уверете се, че съобщавате местоположението си още първоначално. По този метод операторът има опция да изпрати помощ, преди диалогът да завърши.

9. Дрямката денем усъвършенства паметта и намалява риска от сърдечносъдови болести. Но сънят, по-дълъг от 9 часа, ще наруши работата на имунната система.

8. Учените потвърждават, че динята въздейства на кръвоносните съдове в тялото сходно на виаграта.

7. Ако слушате музика, до момента в който упражнявате, можете да вдигнете 15% повече тежести от нормално.

6. Ако се пробвате да запомните нещо, стиснете юмруци. Това ще усили мозъчната ви интензивност и ще усъвършенства паметта.

5. Използвайки недоминантната си ръка за осъществяване на ежедневните си рутини (като миене на зъбите), вие ще накарате мозъка си да работи по различен метод, а това ще усъвършенства способността ви за осъществяване на разнообразни задания.

4. Слушането на мощна музика ви прави по-спокойни, щастливи и отпуснати.

3. Ако изпиете чаша зелен чай преди сън, вие ще горите повече калории от нормално, до момента в който спите. Зеленият чай завързва метаболизма.

2. Не можете да заспите? Опитайте дихателната техника 4-7-8. Издишайте през носа си, броейки до 4, задръжте дъха си до 7, а по-късно издишайте постепенно през устата си, броейки до 8. Повторете 4 пъти.

1. Когато чувствате тревога, изяжте половин кофичка обезмаслено кисело мляко или малко ядки. Тези артикули съдържат аминокиселини, които ще ви оказват помощ да се успокоите.

Бонус:

Ако желаете да знаете по какъв начин някой се усеща по отношение на вас, наблюдавайте езика на тялото му. Скръстените ръце и крайници отразяват отбранителна позиция или песимизъм. " Отворените пози " демонстрират позитивно отношение към вас и това, което казвате.

Източник: brightside.me
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР