Постоянно се опитваме да постигнем нещо: някои искат повече пари,

...
Постоянно се опитваме да постигнем нещо: някои искат повече пари,
Коментари Харесай

Как да се облечете, за да получите всичко наведнъж: работа, висока позиция и увеличение на заплатата

Постоянно се опитваме да реализираме нещо: някои желаят повече пари, други търсят съвършен сътрудник. А тези, които се отхвърлят, надали реализират това, което желаят. Личен стилист ни описа какъв облик ще ви помогне да получите мечтаната позиция, да съумеете в договарянията и елементарно да получите нарастване на заплатата. 

Дължим символичното усещане на цветовете, формите и текстурите на Карл Юнг и неговата доктрина за груповото несъзнавано. Именно той допуска и по-късно потвърждава, че тези на пръв взор незначителни нюанси носят мощни облици, на които всички ние реагираме почти по един и същи метод.  

 облекла бизнес iStock

С други думи, аленото постоянно е пристрастеност и активност, кашмирът е знак на комфорт, топлота и разкош, а триъгълникът с основата надолу е неизменима асоциация с женския пол. Познавайки тези и други усещания, можете елементарно да влияете на усещането за вас, което значи, че постоянно можете да получите това, което желаете. Сега дано поговорим за всичко по ред.  

Какво да облечете на изявление? 

 облекла бизнес iStock

Когато отивате на среща с евентуален шеф, несъмнено, е значимо да демонстрирате най-хубавите си качества: професионализъм, устойчивост, старание, комуникативност, дарба за съблюдаване на разпоредбите, студен разум и визия за резултатите.  

Всичко това се отразява в сдържани, студени цветове: приглушено синьо, кафяво, пеперливо зелено, както и нюанси на кафяво - какао, лате и мока. Да имате сако с подплънки на раменете е наложително, тъй като по този начин бъдещият ви началник ще разбере, че може да разчита на вас. Ниският, постоянен ток и чантата с твърда форма също са мечтани атрибути от облеклото за изявление, те ще демонстрират вашата безпристрастна позиция и дарба да бъдете съответни и събрани. 

Как да получите покачване? 
 6 цвята обувки, които да съчетаете с бяло облекло  6 цвята обувки, които да съчетаете с бяло облекло  6 цвята обувки, които да съчетаете с бяло облекло  6 цвята обувки, които да съчетаете с бяло облекло
Нова позиция получават единствено тези, които са в положение да покажат на управлението своя капацитет. Не единствено способността да се справяте с настоящите отговорности, само че и способността да поемате спомагателна отговорност, геният да управлявате екип, устойчивостта на стрес и вероятността.  

Това се илюстрира от обичайните цветове на бизнес средата (нюанси на синьо, сиво, бяло и кафяво) , съвсем цялостното неявяване на щампи, както и елементарен и обикновен набор от аксесоари.  

Бижутата включват обеци, дребна висулка на незабележима верижка и брачен пръстен. И никакво креативно развихряне, в случай че не кандидатствате за стола на креативен шеф на фешън къща. И несъмнено, добре поддържан външен тип: спретната прическа, лек грим, подчертаващ свежестта на лицето, грациозен маникюр в телесни тонове.  

Защо да желаеме нарастване на заплатата? 

 облекла бизнес iStock

Няма пушек без огън. Парите отиват при тези, които ги одобряват съществено и са в положение да печелят още, като виждат скрити капацитети благоприятни условия. Как да покажете това за себе си? По-добре е да поискате нарастване на заплатата в облеклата, които са най-удобни за вас.  

Не, не предлагаме да отидете при шефа по спортни панталони и раздърпана блуза. Но също по този начин не си коства да облечете нещо ново, преди малко закупено и “неомачкано ”. Изберете облекла, които, от една страна, са подобаващи за обстановката (бизнес стилът е идеален), а въпреки това, не провокират дискомфорт.  

Например, в случай че сте привикнали да ходите на работа с панталон, мека блуза и елегантни обувки, тогава това ще бъде уместно решение за диалог на тематика заплата. Като „ магнит за пари “ можете да изберете розово, винено алено и цвят черен шоколад - знаци на разкош, статус и разцвет.  

Ефективна палитра за продажби 
 7 неостаряващи правила за облеклото на всяка бизнес дама  7 неостаряващи правила за облеклото на всяка бизнес дама  7 неостаряващи правила за облеклото на всяка бизнес дама  7 неостаряващи правила за облеклото на всяка бизнес дама
Когато предлагаме нещо на някого, на първо място ние самите би трябвало да вдъхнем доверие. В противоположен случай те несъмнено няма да купят нищо от нас. Можете да засилите доверието в себе си благодарение на кафяви тонове. В последна сметка кафявото е производно на оранжевото - най-дружелюбният, разговорлив, радостен и положителен цвят.  

Що се отнася до текстурите - меките и разтегателни тъкани, несъмнено, са по-благоприятни, само че дано не бъдат прекомерно тънки. С други думи, заложете на smart-casual и няма да сбъркате. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР