Постоянно изпълнената с омраза по отношение на евреите реторика на

...
Постоянно изпълнената с омраза по отношение на евреите реторика на
Коментари Харесай

Кание Уест отново номер едно: Но този път в анти-класация

Постоянно изпълнената с ненавист във връзка с евреите изразителност на рапъра Кание Уест го сложи отпред на годишния лист с топ 10 изяви на световен антисемитизъм, направен от центъра " Симон Визентал ", съобщи ДПА.

Уест, който назовава себе си Йе, е преди всичко освен за изричане на антисемитски реплики и за поддръжка на теории на конспирацията, само че и за „ потребление на голямата си обществена медийна платформа като оръжие на омразата, фанатизма и незнанието “, сподели групата за правата на евреите в четвъртък.

Кание Уест способства за това омразата към евреите да стане част от главния дискурс в обществените медии, показват от центъра.

Виж още: Антоанет Пепе: Нямам секрети! Живях с наркозависим и страдах от анорексия!

 Getty Images

 

В листата на водещите образци за антисемитизъм през 2022 година попаднаха още Съветът на Организация на обединените нации по правата на индивида, който Израел упреква в несправедливи пристрастия, палестинските управляващи и президентът Махмуд Абас, офанзивите против евреи в Съединените щати, Англия, Германия и другаде, платформата за известия Телеграм за това, че е „ клоака “ на ненавист.

На осмо място в листата е тазгодишното издание на ревюто за модерно изкуство " Документа " в Касел, Германия, което беше разтърсено от обвинявания в проявление на антисемитско изкуство.

„ В Германия табутата към омразата към евреите не престават да се нарушават от членове на немското държавно управление и артистичния хайлайф, които позволиха включването на антисемитски експонати в влиятелното ревю „ Документа “ от група, подкрепяща протеста на Израел “, споделиха от центъра.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР