Постоянният представител на русия в Общото събрание на ООН Небензя

...
Постоянният представител на русия в Общото събрание на ООН Небензя
Коментари Харесай

Това е позволено само за аматьори или глупаци

Постоянният представител на русия в Общото заседание на Организация на обединените нации Небензя след изказването за „ бойните комари “ още веднъж се отличи, като гласоподава за... наказание на съветската експанзия в Украйна.

Веднага прецизираме, че точно Русия внесе резолюция за наказание от Генералната асамблея на Организация на обединените нации на неонацизъм, като приготви документ за разглеждане от подобен висок орган. Въпросът беше изследван и подложен на гласоподаване.

По време на дебата Общото заседание преразгледа една от точките, направи корекция, издавайки следната дефиниция: „ Общото заседание на Организация на обединените нации отбелязва със угриженост опитите на Русия да оправдае териториалната си експанзия против Украйна с хипотетични учредения за премахване на неонацизма и акцентира, че потреблението на термина „ неонацизъм “, за да се оправдае териториалната експанзия, съществено подкопава същинските старания за противопоставяне на неонацизма “.

По време на гласуването съветският непрекъснат представител се съгласи с тази интерпретация и... натисна „ зеления “ бутон, както сподели за това Сергей Кислица, непрекъснатия представител на Украйна в Организация на обединените нации. Така се случи, че посланик от такова равнище, говорейки от името на Кремъл, призна неналичието на неонацизъм в Украйна и се съгласи, че специфичната интервенция не е нищо повече от териториална експанзия. Всичко е ясно и ясно без мнения.

Мнозина считат, че това е резултат от махмурлук след дълго пиене или следствията от захапване от " военен комар ", подготвен от Украйна особено да се насочва към плешивата глава на съветския делегат. Повечето дипломати обаче са на мнение, че това е резултат от дипломатически непрофесионализъм: единствено дилетанти или простаци могат да злепоставят страната си по този метод.

Сега политолози и специалисти си задават въпроса: в случай че в Украйна няма неонацизъм, за какво тогава Москва нахлу натам и с кого води война?

Източник: Pravda Gerashchenko

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР