Постоянен арест за бившия катаджияВлачил тялото на психолога към мазетоБившият

...
Постоянен арест за бившия катаджияВлачил тялото на психолога към мазетоБившият
Коментари Харесай

Съседи попречили на убиеца на Нав да заличава следи 

Постоянен арест за някогашния катаджия
Влачил тялото на психолога към мазето

Бившият служител на реда Румен Тонев, който е упрекнат за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав е влачил тялото на жертвата към мазето, с цел да го скрие там. Това стана ясно на съвещание на Софийския градски съд, който наложи непрекъснат арест на арестувания за убийството.

Кървавите следи по стълбите сочели, че Нав е убит пред входната врата на Тонев на първия етаж. Съседи обаче чули изстрела от револвера “Байкал ” (това е комерсиално название на съветския 9-милиметров “Макаров ”, който е на въоръжения от десетилетия в полицията и армията у нас - б. р.), слезли на площадката и попречили на Тонев да скрие тялото и заличи улики. За свое опрощение пред комшиите Тонев измънкал: “Иван искаше да ме убие ”. Това прозвучало необикновено, тъй като всички от входа знаели, че психологът търси всевъзможни способи да се сдобри с Тонев.

Както писа “Труд news ”, Министерство на вътрешните работи ревизира по какъв начин в Пето районно ръководство са работили по жалбите от хората на улица “Черковна ” 69, както и на какво съображение 23 години, откакто е напуснал Министерство на вътрешните работи, Тонев носи револвер. В съда стана ясно, че през 1996 година е бил наказан за противозаконни патрони.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР