Постигнати са отлични резултати в осигуряването на реда и сигурността

...
Постигнати са отлични резултати в осигуряването на реда и сигурността
Коментари Харесай

Значителен спад на престъпността в Слънчев бряг, похвалиха РУ-Несебър

Постигнати са отлични резултати в обезпечаването на реда и сигурността в курорта, уточни изпълнителният шеф на „ Слънчев бряг “ АД Соня Енилова

Значителене спад на престъпността за Лято 2023 регистрират от „ Слънчев бряг “ АД. От управлението на сдружението отдават това на положителната и координирана работа на чиновниците от РУ-Несебър. Изпълнителният шеф Соня Енилова организира работна среща с началникът на районното ръководство основен контрольор Коста Кирязов, на която стана ясно, че с помощта на взаимоотношението сред органите на реда и „ Слънчев бряг “ АД е реализиран впечатляващ резултат във връзка с сигурността на туристите в най-големия курортен комплекс в България. 

„ Изказваме признателност на основен контрольор Коста Кирязов, както и на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас за отличните резултати, които се реализират в обезпечаването на реда и сигурността в Слънчев бряг по време на дейния летен сезон и тази година “, съобщи Соня Енилова.

През Лято 2023 година се регистрира и значително понижаване на броя на противообществени прояви в централната зона на комплекса и на територията на дейните нощни заведения. „ Силното полицейско наличие по централна и крайбрежна алея през дейните летни месеци също въздейства позитивно за сигурността на туристите “, разяснява още изпълнителният шеф на „ Слънчев бряг “ АД.

И през този туристически сезон в колаборация с РУ=Несебър сдружението притежател на инфраструктурата в Слънчев бряг подсигури и наличието и работата на двама чешки и двама румънски служители на реда. В последните 5 години част от вложенията от страна на „ Слънчев бряг “ АД са в системи за дейно видеонаблюдение и защита на комплекса по време на дейния туристически сезон. Над 350 камери покриват 80% от територията на най-големия комплекс у нас Зона Изток и улесняват работата на полицията при следствие и откриване на нередности. Изградена е система за различаване на регистрационните номера на  ревозните средства, която следи придвижването на всяко МПС от влизането до изхода от комплекса.

Очаквайте по-късно изявление с основен контрольор Коста Кирязов – шеф на РУ-Несебър, който ще даде детайлности за това какъв брой е намаляла престъпността, какви са главните нарушавания и какво е естеството на работа на чиновниците на полицията в курорта през лятото.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР