Постигнахме много. Градът се промени и продължава да се променя“.

...
Постигнахме много. Градът се промени и продължава да се променя“.
Коментари Харесай

Фандъкова: Битката за София да не става срещу София

" Постигнахме доста. Градът се промени и продължава да се трансформира “. Това съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова при откриването на днешната тържествена сесия на Столичния общински съвет, отдадена на празника на града – 17 септември.

" На фона на хилядолетната му история, нашите мандати са като мигване на окото. От гледната точка на човешкия живот обаче, те са време, което не трябва да бъде пропилявано “, означи Фандъкова. В изявлението си Фандъкова се похвали с построените през последните 10 години над 40 километра метро и замяна на 80% от старите рейсове в градския превоз. От инфраструктурните планове тя загатна още построяването на детски градини, учебна здания и Околовръстното шосе на София.

Столичният кмет обърна внимание и на идните локални избори, които ще се проведат през октомври. " От борба за София, тя е на път да стане борба против София. От няколко дни чувам по какъв начин интегрираната система за преправка на боклуци в София е със сбъркан модел “, означи Фандъкова и продължи: " Направихме и невъзможното, с цел да защитим европейските средства за създаване депото за преправяне на боклуци “.

Повод за думите й бе апелът на подкрепената от Българска социалистическа партия за кмет на София Мая Манолова, да се организира референдум за боклука, тъй като съгласно омбудсмана системата за преправка на отпадъците били прекомерно скъпа. Фандъкова отговори, че за 10 години София не помни за рецесията с боклука, балите с боклуци и ужасната миризма в половината столица. Общинарите от ГЕРБ също излязоха с позиция, с цел да защитят преимуществата на завода за отпадък.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР