Поставяме на фокуса на обществото и химическата кастрация като наказание

...
Поставяме на фокуса на обществото и химическата кастрация като наказание
Коментари Харесай

След убийството на Кристин: ВМРО предлага химическа кастрация при изнасилване

Поставяме на фокуса на обществото и химическата кастрация като наказване при обезчестяване, педофилия и други полови извращения - това се споделя в публична позиция на ВМРО-Българско национално придвижване, оповестена в партийния уебсайт.

В нея се прецизира, че тя идва " след следващото брутално закононарушение, осъществено от човек, който не се вписва в нормите на естественото модерно българско общество ".

Случаят с жестокото обезчестяване и последвало ликвидиране на 7-годишната Кристин в село Сотиря не трябва да остане просто следващият абзац от дългата сводка с закононарушения осъществени от маргинални субекти. Това е признак за сериозността на казуса, за който ние от Вътрешна македонска революционна организация приказваме от години, акцентират от политическата групировка на вицепремиера и боен министър Красимир Каракачанов.

 Понеделник е ден на печал в Сливен поради убитата Кристин, общината заплаща погребението Виж още Понеделник е ден на печал в Сливен поради убитата Кристин , общината заплаща погребението
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР