Поставеният на избираемото четвърто място в листата на БСП за

...
Поставеният на избираемото четвърто място в листата на БСП за
Коментари Харесай

Не конфликт, а съвпадение на възгледите имало между Иво Христов и президента

Поставеният на избираемото четвърто място в листата на Българска социалистическа партия за идните в края на май избори за Европейски парламент Иво Христов отхвърли да е в спор с президента Румен Радев, оповестява " Фокус ". Повод за коментара му стана вчерашното решение на президента да го освободи от длъжността шеф на кабинета си. Христов остана обаче ръководител на Стратегическия съвет към президента.

" Не единствено, че няма спор сред мен и Румен Радев, а има съвпадане на възгледите. Някои медии показват мечтаното за реалност. Не единствено, че няма спор, а има съвпадане на възгледите още през цялото време - от неговата акция, та до ден сегашен ", посочи той.

Изказването му пристигна, откакто Българска социалистическа партия записва в Централната изборна комисия (ЦИК) листата си за евровота. Лидерът на партията Корнелия Нинова дефинира листата като " мощна и с ярки хора, които са политически и цивилен ангажирани ". Тя добави, че левицата ще се бори да стане първа политическа мощ.

Нинова сподели още, че с изключение на програмата " Визия за България ", в партията са съставили и " Визия за Европа ", по която ще се водят. Първият план на левицата беше показан предходната година с уточнението, че това е управническата опция на Българска социалистическа партия.

Тя отхвърли да разяснява дали би подала оставка, в случай че партията загуби изборите. Също по този начин акцентира, че не се усеща неодобрена от Националния съвет на Българска социалистическа партия, който пренареди препоръчаната от нея листа за евроизборите.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (239)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР