Пост, свързан със задочния спор мотористи - граждани отново раздели

...
Пост, свързан със задочния спор мотористи - граждани отново раздели
Коментари Харесай

Пловдивчанка изригна срещу мотористите: Да ги пазим ли? Те не правят разлика между писта и булевард...

Пост, обвързван със задочния спор мотористи - жители още веднъж раздели facebook потребителите. Пловдивчанка показа своето мнение и това отприщи вълна от мнения. Тя дефинира държанието на феновете на мотори като безочливост. Причината?

По думите ѝ е очевидец на всекидневно форсиране на машините по улиците на града, което пречи на естествената ѝ отмора.

Тя показва и различен проблем, дребните деца, които съгласно нея се будят от сън, а това е сериозен проблем за техните родители.

За дамата точно държанието на групи от мотористите е причина и за отрицателната реакция към тях от част от обществото.

Постът на гневната пловдивчанка стартира с мотото "Пази моториста ", под което се организират акции за приемливост на пътя, и завършва с зов за потребление на машините в съответсвие с градската среда и комфорта на другите жители.

Ето какво написа самата Катерина Тикова:

"Пази моториста! " ли?! Знам, че съм една от десетките хора с пост за моторите, само че една, втора, трета вечер... Изтърпява се. Но това е ВСЯКА вечер...

И аз обичам да чувам мощна музика, само че не пристигам да дъня с колоните под терасите ви и да събуждам за 8624775 шибан път детето, което таман приспите с 300 зора, с цел да можете и вие да откраднете малко сън.

Тия мотори за това са пистови, а не булевардни. Ще помоля най-учтиво - тези мотористи, които не знаят разликата сред писта и бул....

Проверете смисъла на двете думи и форсирайте на избраните за това места. Недейте да тровите нервите на хората. После се чудите за какво хората потеглят с рогата напред против вас. Еми "Да би спокойно седяло, не би знамение видяло. "

Няма неприятно, че имате пристрастеност и занимание, само че не е належащо да ни го натрапвате по този начин безочливо и несъобразително. "

Мнението й предизвика необятна реакция, някои поддържат изцяло казаното, до момента в който за други с написаното се основава разделяне в обществото, Ангел Делянов написа:

"И по този начин лека бавно се заражда визията. БМВ водачите са простаци, моторджиите са простаци, тъпите дами с надути устни които се заслепени от повредата си са простаци. Всичко си е в нормата, моторджии, спрете да сте простаци и вие. "

"Големи жители всички: "ходи си на село ". Всичко опира до просвета, без значение мотор ли е или кола. Аз съм с дете на 4 месеца и пребивавам в Кючука, на Македония ръмжат пред 15 минути.

Иди го приспи откакто се е стреснало бебето... Живи и здрави зимата ще си починем. Ама тогава пък излизат "дрифтачките ", разяснява Георги Пенчев.

За други рисковото държание на нарушителите някои мотористи, както и други рискови участници в пътното придвижване би трябвало да се управлява по-строго от органите на полицията, Светлана Терзиева написа:

"Някой ще ми изясни ли къде е пътната полиция? Във всеки квартал има дежурни коли, които наблюдават за спокойствието на пътя. "

Други консуматори подхождат към задочния спор от хумористичната му страна - Димитър Терзиев пита:

"На комшийката бебето реве от два дни, къде мога да се оплача? "

Надяваме се феновете на моторите да намерят метод да практикуват обичаното си занимание по метод, който минимално да визира комфорта на останалите жители, които от своя страна да пазят живота им на пътното платно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР