Пост на университетския преподавател Евгений Дайнов срещу протестиращите миньори нажежи

...
Пост на университетския преподавател Евгений Дайнов срещу протестиращите миньори нажежи
Коментари Харесай

Омразата не образова, но е заразна и трови

Пост на университетския учител Евгений Дайнов против протестиращите миньори нажежи до алено пристрастеностите в обществото. Съвсем публично обществени персони се заканиха да сигнализират всички български институции и да желаят оставката или уволнението на скандалния учител, който си е разрешил неприемлив език на омразата против български жители, данъкоплатци, служащи.



Припомням, че миньорите и енергетиците от регионите на Стара Загора, Перник и Кюстендил излязоха на митинги в петък предходната седмица, когато държавното управление редом и без предварителни диалози с тях изпрати в Европейски Съюз своите проекти с искане за оползотворяване на огромна евросубсидия. Част от изискванията по тази причина, са  въглищните мини у нас да бъдат закрити. Дни наред обществото ни се раздира от политически кавги сред тези, които са солидарни с протестиращите, и тези, които не са. Люти постове в обществените мрежи разпалват пристрастеностите, а един от тях, този на Евгений Дайнов, напряко ги взриви.

Напълно съм солидарна с желаното му премахване, тъй като мисля, че децата ни не трябва да бъдат тровени с ненавист. Нито е възпитателно, нито здравословно. Също по този начин, че преподавателите в целокупност и в частност този дължат на жителите, които ги устоят, възпитание и образование в държанието си.

Сигурна съм, че хората, към които той е политкоректен все ще му намерят някаква синекурна служба някъде, където може на воля да си псува и попържа който си желае. Може по някакви евро стратегии примерно да му обезпечат тлъсти пачки, с цел да продължи да провежда певачески или инструментални фестове в село Миндя. И тъй наречените и така нататък

Този човек не трябва да има достъп до деца, с цел да не излива отровата си върху тях. Надявам се МОН и персонално ротационният министър председател да излязат с позиция по този скандал и да създадат нужното. Затова им плащаме тлъсти заплати и те са длъжни да поставят грижи за менталното здраве на подрастващите. Може също по този начин да си напомнят думите на един класик, в случай че са го чели ще се сетят, че:

„ Ако накарате истината да замълчи и я погребете надълбоко подземен, тя ще поникне, набрала такава избухлива мощ, че ще опустоши всичко по пътя си ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР