Пост Малоун даде 1,6 млн. долара, за да сложи два

...
Пост Малоун даде 1,6 млн. долара, за да сложи два
Коментари Харесай

Пост Малоун даде 1,6 млн. долара за два диаманта в зъбите си! Вижте новата му усмивка

Пост Малоун даде 1,6 млн. $, с цел да постави два солидни диаманта на зъбите си. Става въпрос за 12-каратови бижута, поради които се е наложила и сериозна интервенция от страна на зъботехник. Ето и резултата:

Виж още: Бижу на 4 колела за 1 млн. $ в новия " Бързи и гневни "! Вижте впечатляващите коли от филма 

Всъщност сходен вид бижута най-често са преносими и могат елементарно да се сложат и махнат от притежателя им. Е, тези на Пост Малоун са си перманентни. 

Въпреки че става въпрос за 12-каратови диаманти, излиза наяве, че те са отделени от по-голям, 40-каратов елмаз. Скъпоценните камъни са закупени от Белгия, като по-късно са летели до Израел, с цел да бъдат завършени. 

Виж още: Суеверията и огромните звезди: В какво имат вяра най-известните хора в света

Пост Малоун се е доверил на доктор Томас Конели, зъболекарят на звездите, както и на козметичният стоматолог Наоки Хаяши, както и на известен бижутер, с цел да стане факт прищявката му. Всичко - от проявата на желанието от страна на Пост Малоун до слагането на диамантите, лишило година и половина. 

Виж още: Tinder употребяват и звездите! Тези холивудски звезди признаха, че търсят любовта в приложението 

Пред Rolling Stone доктор Конели споделя, че сходен вид намеса коства доста и що се отнася до зъбите - на процедура по-голямата част от зъба се отстранява. В самия елмаз пък се пробиват съществени дупки, през които да се прикрепят камъните към зъбите.

Самият Пост Малоун ще би трябвало да се грижи за диамантите като че ли са негови същински зъби - с четка и паста за зъби. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР