Посрещането на Нова година неизменно е съпътствано от веселие и

...
Посрещането на Нова година неизменно е съпътствано от веселие и
Коментари Харесай

Бързи и лесни начини за справяне със следпразничния махмурлук

Посрещането на Нова година непроменяемо е придружено от забавление и повдигане на тостове. Нерядко обаче обърнатите напитки идват допълнително на празнуващите. Експерти от Abacus Foods, представени от в. " Дейли експрес ", предлагат бързи и лесни средства за справяне с последствията от прекаляването с алкохола.

 Течности
За сполучливо справяне с махмурлука е извънредно значимо да се одобряват повече течности, по опция съдържащи електролити - минерална вода, кокосова вода, спортни питиета.
Сън
Сънят остава едно от най-хубавите възстановителни средства. Докато човек спи, органите му получават опцията да " отдъхнат " и да се възстановят. При махмурлук черният дроб се труди крепко, с цел да разгради алкохола, и сънят подкрепя естественото му излекуване.
Джинджифил
Джинджифилът е чудесно средство против съпътстващите махмурлука гадене и повръщане. За задачата специалистите предлагат чай с късче свеж джинджифил.
Потене
Изпотяването посредством подготовка или гореща вана оказва помощ на лимфната система да се освободи от токсините в тялото. Бъдете деликатни със сауната обаче, защото несъразмерното потене може да ви обезводни повече и да намали кръвното налягане.
Мазна храна
Ако сте решили да обърнете някое и друго пиво, е целесъобразно преди този момент да си " подложите " с пица или пържени картофи. Допълнителните мазнини в червата оказват помощ да се забави усвояването на алкохола. Експертите припомнят също, че не е добре да се пие на празен корем.
Фруктоза
Фруктозата спомага да се форсира метаболизмът на алкохола. За да си я набавите, хапвайте плодове, предлагат експертите.
 Борим махмурлука с комбуча и с шкембе Борим махмурлука с комбуча и с шкембе
Главоболие, световъртеж, липса на сила - все добре познати чувства, когато сте прекалили с алкохола. В такива моменти всеки търси способи за оправя...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР