Посрещаме Коледните празници в нетипична обстановка, в която ни постави

...
Посрещаме Коледните празници в нетипична обстановка, в която ни постави
Коментари Харесай

1000 лева за Коледа получиха 86 деца на загинали и пострадали служители на МВР

Посрещаме Коледните празници в нетипична конюнктура, в която ни сложи пандемията. Тази година, за първи път от началото на благотворителната акция в поддръжка на децата на починалите и на потърпевшите служители на реда и пожарникари, обичайното коледно празненство, което събира управлението на Министерство на вътрешните работи с девойките и момчетата, подпомагани от самодейността, няма да се състои.

Независимо от събитията, имаме силата да превъзмогнем тежестта на всекидневието, обединени от идеята да дарим грижа, внимание и вяра. През 2020 година, благодарение на всички донори и на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ежемесечно подаряват средства от заплатите си, подпомаганите от благотворителната акция на министерството 86 деца получиха за Коледа по 1000 лв..

Признателни сме на всички, които през годините безкористно ни поддържат в задачата да съхраним паметта на нашите сътрудници, починали и потърпевши при осъществяване на служебния дълг, и да бъдем опора за техните деца.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР