Посолството на САЩ в Москва призова американските граждани спешно да

...
Посолството на САЩ в Москва призова американските граждани спешно да
Коментари Харесай

САЩ призоваха гражданите си незабавно да напуснат Русия, за да не ги мобилизират

Посолството на Съединени американски щати в Москва прикани американските жители незабавно да изоставен Русия, до момента в който има опция за това, оповестява ТАСС

" Гражданите на Съединени американски щати не би трябвало да пътуват до Русия, а тези, които обитават в Русия или пътуват до такава степен, би трябвало неотложно да изоставен страната , до момента в който остават лимитирани благоприятни условия за комерсиално пътешестване ", предлагат от американската дипломатическа задача.

Предупреждава се, че " Русия може да откаже да признае двойното поданство на жителите на Съединени американски щати, да откаже на тези лица достъп до консулска помощ от Съединени американски щати, да им забрани да напущат Русия и да ги призове на военна работа ".
 От Министерство на външните работи поучават българите да изоставен Русия и да се въздържат от пътешестване до там
От Министерство на външните работи поучават българите да изоставен Русия и да се въздържат от пътешестване до там

При потребност да звънят +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].

Посолството добавя, че разновидностите за търговски полети са извънредно лимитирани сега и постоянно няма опция да се купи билет в къс период преди пътуването.

" Сухопътните направления с кола и рейс към момента са отворени. Ако желаете да напуснете Русия, би трябвало да извършите това допустимо най-скоро ", приканват от дипломатическата задача.

Вчера на своите жители да обмислят опцията неотложно да изоставен Русия и ги приканиха да се въздържат от пътувания до страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР