Посолството на САЩ е уведомило Борис Бонев от Спаси София

...
Посолството на САЩ е уведомило Борис Бонев от Спаси София
Коментари Харесай

Борис Бонев разкри кой го е уведомил за заплахата за живота му

Посолството на Съединени американски щати е уведомило Борис Бонев от " Спаси София " за заканите за живота му. Това разкри самият той в eфира на Би Ти Ви.

  Не става въпрос някой да ми се обади по телефона и да ме заплаши. Уведомиха ме от американското посолство, че техните служби са засекли закани за моя живот и здраве. В Съединени американски щати имат закон, който ги задължава при такава опасност да уведомят лицето, в случай че е обществена персона. Става въпрос за тежки закани - ликвидиране, похищение или тежка телесна щета, която може да докара до гибел, изясни Бонев. От " Козяк " са уведомили за опасността против него и журналистът Атанас Чобанов. 
Дадох показания в Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата. Информацията не е доста, тъй като аз бях сюрпризиран от тази опасност, добави Бонев. Той се надява от американска страна да са дали повече данни на българските служби, които би трябвало да работят по заканите.
Бонев посочи, че е взел ограничения за сигурността си. И напомни, че " Спаси София " е разкривала доста злоупотреби в столицата и са обидили много хора с прякори. От думите му стана ясно, че не употребява държавна защита, написа лупа.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР