Посолството на Москва в Албания настоя за задълбочено разследване на

...
Посолството на Москва в Албания настоя за задълбочено разследване на
Коментари Харесай

Москва настоя Албания да разследва загадъчна смърт на туристи

Посолството на Москва в Албания настоя за задълбочено следствие на чудноват случай, при който починаха 4 жители на Русия.

На 15 октомври четирима съветски туристи бяха открити мъртви в хотел в западната част на Албания. Според чиновници на правоохранителните органи, телата на руснаците са открити в сауна в град Керет в провинция Кавая. Починалите са брачен партньор и брачна половинка, щерка им и нейния избраник. Първоначалната версия е, че четиримата са умряли вследствие на прекомерно дълъг престой в сауната. Проверката на оборудванията обаче е посочила, че няма механически неизправности. Разследването по случая продължава.

„ Консулският отдел на посолството е в непрекъснат контакт с правоохранителните органи на страната и обяснява събитията към случая. Очакваме с неспокойствие задълбочено следствие от албанска страна на аргументите за гибелта на руснаците. Близките на жертвите са известени. Телата ще бъдат репатрирани в родината им “, се споделя в известието, оповестено в канала Telegram на ведомството.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР