Посолството на България в Република Северна Македония дари 30 подаръка

...
Посолството на България в Република Северна Македония дари 30 подаръка
Коментари Харесай

Посолството ни в Република Северна Македония дари подаръци за деца без родители, настанени в приемни семейства

Посолството на България в Република Северна Македония подари 30 подаръка за деца без родители, настанени в приемни фамилии. Инициативата е на брачната половинка на българския дипломат в Република Северна Македония – Биляна Ангелова, а подаръците бяха закупени с персонални средства на съпруги на български дипломати и чиновници в задачата ни в Скопие.

Посланикът ни Ангел Ангелов и брачната половинка му връчиха през днешния ден даренията на Червения кръст на град Скопие, който пое ангажимент те да стигнат до децата.

„ Инициативата „ Вълшебна елха на желанията “ се провежда към този момент 12 години от Червения кръст на Скопие. Щастлива съм, че някои от дамите от посолството ни още веднъж взеха решение да подарят коледно чудо за деца от 3 до 14 годишна възраст. А още по-щастлива съм, че всяка една от нас избра да зарадва по две и даже по три дечица. Както обичам да споделям: Заедно сме по-силни и го потвърждаваме все по-често‘‘, показа Биляна Ангелова. Тя надписа поименно картички за всяко едно дете с благопожелание за здраве, благополучие и доста усмивки персонално от Дядо Мраз, както назовават положителния дъртак в Република Северна Македония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР