Последвайте Гласове в .Петер Сиярто подчерта, че това само ще

...
Последвайте Гласове в .Петер Сиярто подчерта, че това само ще
Коментари Харесай

Унгарският външен министър призова ЕС да спре да говори за нови санкции срещу Русия

Последвайте ”Гласове " в.
Петер Сиярто акцентира, че това единствено ще изостри енергийната рецесия в Европа, оповестява ТАСС.

Европейският съюз би трябвало да спре да приказва за нов пакет от наказания против Русия, който единствено ще изостри енергийната рецесия в Европа. Това съобщи министърът на външните работи и външноикономическите връзки на Унгария Петер Сиярто, който в този момент е в Ню Йорк за сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации.
„ Европейски Съюз би трябвало да спре да загатва осмия пакет от наказания (срещу Русия( и да показва ограничения, които ще задълбочат рецесията с енергийните доставки “, сподели Сиярто във видеообръщение, оповестено в обществените мрежи.
" Харесва или не на европейските политици, в света битува мнението, че въздействието на санкциите се оказа даже по-голямо от въздействието на войната в Украйна. Това значи, че същинската причина от проблемите, пред които сме изправени, е освен войната, само че и глобите, наложени поради нея “, сподели унгарският външен министър. Той добави, че множеството страни се придържат към тази позиция, тъй като " страдат от следствията от политиката на наказания ".

Сиярто акцентира, че глобите са потвърдили, че са доста по-болезнени за Европа, в сравнение с за Русия, защото са предизвикали мощна инфлация, в това число скок на цените на силата.
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР