Последвайте Гласове в .Кръстът на ГЕРБ е все такъв -

...
Последвайте Гласове в .Кръстът на ГЕРБ е все такъв -
Коментари Харесай

Борисов: Кръстът на ГЕРБ е все такъв - сами да го носим и всички да очакват да ги извадим от кризата

Последвайте ” Гласове " в.
Кръстът на ГЕРБ е все подобен - сами да го носим и всички да чакат да ги извадим от рецесията, като че ли това става с магическа пръчка и с едно решение. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов откри формалното показване на проекта за възобновяване на страната на ГЕРБ-СДС - " България след рецесиите - проект за възобновяване “, в НДК. Той посочи, че съвпадението с Кръстовден е инцидентно.

Бойко Борисов изиска в програмата да бъдат включени ограничения за киберсигурност в това число основаване на държавна организация.
Това е сериозна стратегия на същинската десница, която е ГЕРБ-СДС, посочи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
 


В документа има съответни стъпки за превъзмогване на икономическата неустойчивост и енергийната рецесия, за възстановяване стандарта на живот на хората, на бизнес средата и поощряване на вложенията. Образованието и опазването на здравето остават приоритет, както и обновяване построяването на огромните инфраструктурни обекти. Не се планува увеличение на налозите. Не по-малко от 110 милиарда евро Брутният вътрешен продукт в края на вероятно ръководство до 2026 година, е заложено в документа. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР