Последователи на супергероя, за който гравитацията не е проблем, обикалят

...
Последователи на супергероя, за който гравитацията не е проблем, обикалят
Коментари Харесай

Затваряйте прозорците! Последователи на Спайдърмен в Пловдив крадат наред от ниските етажи

Последователи на супергероя, за който гравитацията не е проблем, обикалят Пловдив, само че с незаконни планове. Двама души са задържани за навлизане и обири от ниските етажи на жилищни и публични здания в Пловдив.
Прочетете още
Във вторник в Трето районно ръководство постъпила информация, че от апартамент на първи етаж в квартал „ Гагарин “ незнаен отмъкнал портмоне с към 400 лв., преминавайки през незатворена врата на тераса. На място е осъществен оглед, а работата по „ горещи следи “ насочила проверяващите към техен 39-годишен познайник. Криминално проявеният и осъждан мъж е арестуван още същия ден. След отчет на материалите по формираното досъдебно произвеждане в Районна прокуратура – Пловдив, той е притеглен като обвинен и наведен в ареста за период до 72 часа.

Вчера различен причинител на сходно посягане се озовал в Четвърто районно управление (на МВР). Около 9.30 ч. помощ в полицията потърсил столичанин, отседнал в къща за посетители в централната градска част на регионалния град, който открил липса на мобилния си телефон от помещение на първи етаж. При последвалата незабавна и професионална реакция на чиновниците е открит и арестуван 44-годишен мъж, също с криминалистични регистрации и присъди. Пред проверяващите той направил цялостни признания, открита и конфискувана е откраднатата от него движимост. По случая е стартирано бързо произвеждане.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР