Последното участие на легендата от Тоника Ваня Костова, която си

...
Последното участие на легендата от Тоника Ваня Костова, която си
Коментари Харесай

Легендата Ваня Костова пребори рака, изгуби закъсняла любов

Последното присъединяване на легендата от " Тоника " Ваня Костова, която си отиде ненадейно от този свят през вчерашния ден, на 64 години, е било преди броени дни във Велико Търново. Певицата изглеждала в отлична форма, чертаела бъдещето, изпълнена с сила, разкри основателят на групата Стефан Диомов. През лятото огромната изпълнителка възнамерявала да взе участие също на състезанието „ Бургас и морето “. Той самият не знае какво е довело до гибелта й, само че това стичане на събитията е било изцяло ненадейно за него, а и за околните й, и съмненията сочат за инфаркт, написа show.bg.

На сцената тя се раздала като за последно, наподобява, че тя даже без да подозира се е сбогувала с публиката, гласят тъжните мнения в интернет.

Предишния ден Ваня гостувала със сина си Боян Михайлов и внучката си в студиото на Българското национално радио.

„ Слушах ги с интерес. Пяха! Много я одобрявам, какъв брой е спокойна и какъв глас има единствено. И внучката й пее и свири “, пишат опечалени фенове на родната звезда.

Преди 14 години Ваня Костова съумява да пребори рак на гърдата. Коварната болест я сполетява точно на 50-годишния й празник, а месец преди този момент изгубила своя закъсняла обич, както самата тя споделя в медиите.

„ Мисля, че на моменти беше доста разочарована от хората, какво ли не й се стовари на главата, само че приемаше с горделивост и достолепие ориста си. Тя беше един прелестен човек, с огромно сърце и носеше умиротворяване на всички, които се допрян до нея. Дано е на по-хубаво място! “, пишат още консуматори, познавали я приживе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР