Последното нещо, от което се страхувам, е моята оставка. Това

...
Последното нещо, от което се страхувам, е моята оставка. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков: Цели браншове са застрашени от затваряне, но на някои приоритет е оставката ми

" Последното нещо, от което се опасявам, е моята оставка ". Това разгласи на брифинг министърът на стопанската система Кирил Петков във връзка тематиката с двойното му поданство.

" Всеки ден тук в министерството сме си сложили задания, които би трябвало да свършим. Аз съм тук с една единствена цел - да върша нещата, в които имам вяра. Има си парламентарен съд и той ще реши. Аз съм под указа на президента и в случай че той желае, може да ме освободи, само че през вчерашния ден чух от него една поддръжка. Според мен има доста хора от другата страна, които биха се радвали аз да си подам оставката. Вместо да се занимаваме навръх коя дата аз съм се отказал от канадското си поданство тук имаме цели сектори, които се тормозят за своето бъдеще в идващите месеци и дали ще бъдат затворени. Моите цели са това - да работя за тези хора. На другите целите са да се занимават с моята оставка ", добави Петков.

Вчера министърът организира среща с работодателски и браншови организации, на която бяха разисквани въпроси, свързани с нужните финансови ограничения за превъзмогване на социално-икономическата рецесия, подбудена от пандемията от COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР