Последният сезон на шоуто България търси талант е един от

...
Последният сезон на шоуто България търси талант е един от
Коментари Харесай

„България търси талант” се гаври с болни хора

Последният сезон на шоуто „ България търси гений ” е един от най-слабите, недоволстват фенове в интернет форумите. Впечатляващи осъществявания и номера липсват, хуморът на водещите е плосък, а най-неприятното е, че журито се гаври с заболели хора, явно позволени до кастинг за насмешка.
 

„ Бяха изкарали на сцената очевидно болен човек с някаква степен на умствено закъснение, който не е попаднал инцидентно там – въпреки всичко е минал първичен кастинг. Журито намерено и жестоко му се присмя и подигра, а Катето Евро се обърна към него с: „ Как може да си подобен идио... хаха ”, и сякаш се поправи. Мега изобретателно! Това ли ни забавлява?! Така ли учим децата си да се отнасят с другите? Много крепко! ”, разяснява зрителката Адриана Ангелова в обществената мрежа.

С това обаче рецензиите към шоуто не стопират. „ Много слаб сезон! Има и попадения, само че множеството участници сякаш са позволени, с цел да се запълни броя ”, „ Сашко аз го одобрявам, действително и Катето Евро одобрявам, само че не и държанието ѝ в шоуто. Защо не могат да намерят културни хора, които да подлагат на критика, без да се подиграват? ” „ Мисля, че би трябвало да създадат малко отмора от предаването. Като че ли едно и също се върти и става пренасищане ” - това са дребна част от рецензиите, които заливат интенет пространството.

Аудиторията регистрира още, че професор Тодор Кантарджиев е единственото свежо лице във формата. За страдание обаче, наличието му не е задоволително, с цел да избави сезона. Липсата на забавни лица и гении се усеща осезаемо тази година.

„ Професорът се оказа доста занимателен и готин човек. Повече го одобрявам по този начин, в сравнение с като навесил нос и съобщаващ със тъга какъв брой случая на Ковид-19 има дневно. Справя се добре в това ново амплоа на жури. Понякога се чудя дали не е учил и актьорско майсторство. Че той е по- занимателен от множеството наши артисти! ”, хвалят го фенове.

Освен известният имунолог, новите попълнения в съдийския състав са още актрисата Евелин Костова и шоуменът Николаос Цитиридис. Катето Евро е в тази роля за трети сезон и несъмнено има потребност да бъде заменена. Водещите също са добре познатите Сашо Кадиев и Даниел Петканов, които са втръснали до болежка на публиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР