Последният понеделник на януари е тук. А какви изненади са

...
Последният понеделник на януари е тук. А какви изненади са
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Професионални успехи за Водолей и любовни трепети за Дева и Близнаци

Последният понеделник на януари е тук. А какви изненади са ни подготвили звездите в първите дни на най-влюбения месец от годината, да разберем още в този момент!
Овен
При вас, Овни, при започване на седмицата не е изключено да си имате работа с непознати финанси, наследства или заеми. Някои от вас ще си вършат зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

След четвъртък са вероятни разправии с сътрудници или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи планове. Добре е да се постараете да не налагате мнението си непременно.
Телец
Вие, Телци, при започване на седмицата е значимо да сте нащрек при боравенето с пари, тъй като има риск да допуснете неточности от нехайство, да ви излъгват, ограбят или подведат.

След четвъртък е допустимо да сте ангажирани най-вече с интимни въпроси. Ще сте чувствителни и сантиментални и ще търсите непознатата непосредственост и схващане.
Много е евентуално връзките ви да търпят развиване и да ги задълбочавате.
Близнаци
Голяма част от вас, Близнаци, ще съумеят да създадат мощно усещане на заобикалящите при започване на седмицата. Някои ще изпъкнат с гениите си, други с опита, трети с чара и хубостта си.

След четвъртък е доста евентуално да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към непосредствен до вас човек. Възможно е да започнете ново занимание, спорт или диета.
Рак
Вие, Раци, при започване на седмицата е доста евентуално да стартирате нови планове или да се включите в активност, която да се окаже извънредно сполучлива и доходоносна в следствие. По всяка възможност ще кипите от сила и ще знаете тъкмо къде и по какъв начин да я влагате, с цел да вървите напред.

След четвъртък не са изключени фамилни задължения, изкарване на интензивно време с родственици, занимания с поправки, грижа и преподредба на дома.
Лъв
Вие, Лъвове, в случай че сте задоволително старателни и поредни при започване на седмицата, ще се справяте добре със дилемите си и ще имате триумф.

След четвъртък не е изключено да получите забавни вести и известия. Възможно е да се натъкнете на хора, които са значими за вас, само че с които от известно време сте изгубили контакт.
Дева
Голяма част от вас, Деви, ще пътуват, флиртуват или спортуват през седмицата. Ще сте рисковани и цялостни с сила. Не е изключено да се запознаете с ексцентрични хора, които много да ви разширят мирогледа.

След четвъртък ще имате опция да изкарате прелестно време с обичан човек и да се поглезите.
Везни
Вие, Везни, ще сте доста състрадателни към другите и ще имате предпочитание да им помагате в компликациите. Бъдете деликатни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която оферирате.

Някои от вас ще се ангажират с креативен планове или с разнообразни обществени действия, които може да се окажат доста потребни за развиването ви.
Скорпион
Вие, Скорпиони, при започване на седмицата може да не се чувствате изключително постоянни финансово, само че след четвъртък ще съумеете да намерите метод да припечелите спомагателни средства.

Внимателно се ослушвайте за отзиви или препоръки, тъй като е допустимо в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който от дълго време ви тормози. Оставете си време за обичания човек, тъй като има риск да се усеща подценен или подценен.
Стрелец
Вие, Стрелци, ще сте отзивчиви, чаровни и постигащи през седмицата. Ще знаете, по какъв начин да се харесате, с цел да имате триумф. Възможно е да получите защита или хвалба от хора, които са значими за вашето израстване и развиване.

В любовен проект е допустимо нещата към вас доста да се раздвижат и да получите забавни оферти, на които ще ви е извънредно мъчно да устоите. Заетите от вас е значимо да внимават да не разгневят колегата с палавото си държание.
Козирог
Вие, Козирози, при започване на седмицата ще участвате в разнообразни обществени събития. Ще срещнете хора, които мощно ще ви впечатлят, както и такива, които да са ви от изгода в следствие.

След четвъртък не е изключено да сте доста прочувствени. Настроенията ви постоянно ще са менят и ще озадачават близките. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате дейно, най-добре с креативен занимания, плуване, йога или танци.
Водолей
Вие, Водолеи, при започване на седмицата ще постигнете взаимни отстъпки и съгласие с колегата и ще съумеете да изгладите неща, които от дълго време тормозят и двете страни.

След четвъртък се чака да съумеете да въведете в ход значими за вас неща и да сте в действителност продуктивни в работата си. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете по какъв начин да се харесате на заобикалящите.
Риби
Вас, Риби, при започване на седмицата ви чакат огромни промени в професионален проект. В работата ще ви се отворят положителни благоприятни условия за покупко-продажби и развиване.

След четвъртък ще станете по-откровени в любовта. Възможно е да заявите по-директни позиции пред обичания и намерено да говорите за желанията, възприятията и потребностите си.

Бъдете деликатни със средствата за връзка и превоз и не бързайте прекалено, тъй като има риск да допуснете неточности.

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР