Последният месец от годината ще ви поднесе обрат. Ще бъдете

...
Последният месец от годината ще ви поднесе обрат. Ще бъдете
Коментари Харесай

Как ще завърши годината за различните зодии - пълен хороскоп за декември


Последният месец от годината ще ви сервира поврат. Ще бъдете изкушени от измененията и обещаващото бъдеще. Ще живеете в бъдещето и ще мислите за идната година, представяйки си я по-добра от всеки път преди, и по този начин нататък. Не забравяйте обаче, че в този момент е декември. Има други неща, на които би трябвало да обърнете внимание. Не забравяйте действителността, даже в случай че фантазиите са доста съблазнителни.

Разположението на Венера и Меркурий в Стрелец през декември, значи мощна връзка към образованието и информацията. Ще желаете да опитате и да изследвате нови неща. И тъкмо такива качества ще търсите в евентуалния си сътрудник.Заради въздействието на Меркурий в Стрелец, ще бъдете сигурни в мислите си, което ще бъде доста благородно. Все отново, няма да си позволите да извършите крачка обратно, което ще бъде огромно преимущество изключително в кариерата.
Хороскопът за декември 2017 година предизвиква хората да бъдат търпеливи. Вие ще постигнете задачите си, само че за всичко си има време. Не можете да ускорите събитията, би трябвало да изчакате, до момента в който позицията на звездите се промени още веднъж.

Ето го и цялостният хороскоп за всички зодии

Хороскоп за декември 2017 Овен

През декември във вашия живот господства страстта. Знаете какво желаете, само че сте лимитирани от ретроградното придвижване на Меркурий, започващо на 3 декември и продължаващо до 23 декември. Бъдете виновни и не рискувайте да градите фантазии за финансиране от ваша страна или на вашия бизнес от нови сътрудници през тези дни, тъй като неуспехът в края на годината може да се окаже с необратими последствия и да се отрази на цялата последваща година. Умеете да се задълбочавате в работата си и да следвате праволинейно дилемите си, само че завършете към този момент започнатите. Съобразявайте се с хората от обкръжението си, в случай че не желаете да ви пречат. Съветвам ви да сте по-въздьржани и да се научите на сдържаност в желанията и дейностите си. Не се обвързвайте в нови настоятелен връзки. Анализирайте без страст повода за недоразуменията с вашите близки. Не бъдете несговорчиви, в случай че ви молят да отидете на ресторант. По-добре е ресторант, вместо да идват у вас неприятни посетители или нахални родственици. Ще проявявате сензитивност, само че и нетипична за вас сдържаност при изява на възприятията си. В положение сте да предприемете промени, които няма да изчезнат без диря и през идващите месеци от годината. Не се изненадвайте, в случай че непрестанно се срещате с хора, които са ваши кармични врагове, само че сте позволили да се разделите с взаимно засегнати усеща от срещите ви в минали прераждания. От вас зависи да посрещнете изпълнени с доволство Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Телец

Декември оказва помощ на начинанията, само че има едно затруднение - Меркурий е назадничав от 3 до 23 декември. Шансът да поставите тяхното начало е или 1 и 2 декември, или сред двата празника в края на годината. Внимавайте да не се неуспехите, като допуснете обостряне на основаните връзки. Бъдете компромисни, с цел да съхраните деловите си партньорство и избегнете загуби. Обичате да се изразявате непосредствено и поради вашата искреност рискувате да си спечелите врагове в последния месец на годината. Обикновено се вслушвате в непознатото мнение, само че постоянно сте уверени в правотата си и предпочитате на края да бъде признато вашето искане. Предложенията за повишение на квалификацията ви са свързани с бъдещо материално подучване, по тази причина е добре да ги приемете, тъй като ретроградният Меркурий не блокира образованието. Лесно хлътвате в интимни връзки, а след това ви е мъчно да се измъкнете от тях, Винаги остава нещо премълчано и недоизчистено, което може да ви донесе разочарования в  брака и в персоналния живот. Преценявайте вярно кого допускате в живота и ще се радвате на отлични връзки и положително здраве. Посрещнете спокойни Новата 2018 година. 

Хороскоп за декември 2017 Близнаци
 
През декември се подчинете на Съдбата, да сте търпеливи, умерени, тактични и подготвени да подадете ръка и на най-големия си зложелател, единствено и единствено с цел да завършите годината в положителни връзки с всички хора към вас. Все отново внимавайте, не забравяйте, че не всички ви харесват и не си коства да губите време да им потвърждавате, че държите на тях, тъй като точно те в един миг ще ви предадат. Изкушени сте от разнообразни занимания, само че не забравяйте, че Меркурий е назадничав в интервала 3-23 декември и не разрешава вложенията, подписването на договорите и начинанията. Осъществете промени и пътувания единствено в случай че са планувани авансово. Не се увличайте да сменяте работното си място през последния месец на годината. Внимавайте какво приказвате, тъй като може да обидите несъзнателно някого и да си навлечете непредвидени проблеми. Не се впускайте в другарства единствено тъй като индивидът против вас ви е очаровал. Не вярвайте на първото усещане. Не се обвързвайте с хора, които познавате малко. След време ще съжалявате. Упорито ще заставате против Съдбата си, изпълнени с готовност да творите живота си според личните си разбирания, даже и| в случай че сте в спорен с целия свят. Въпреки че имате сили да работите дълго без отдих за сметка на физическото ви положение, ви поучавам да не пропускате почивката, с цел да не навредите на здравето си. Ще откриете предатели към вас, което е причина да изпаднете в меланхолия. Не го допускайте, с цел да посрещнете удовлетворени от себе си Новата 2018 година.
 
Хороскоп за декември 2017 Рак 
 
Меркурий е назадничав в интервала 3-23 декември, само че ви разрешава да създадете нови другарства и настоятелен партньорства, да прекратите тези, които ви натоварват, да обогатите средата си или пък напълно да я промените, макар че тази крачка може да ви лиши от поддръжката на авторитетни хора. Бъдете мнителни. Пазете се от ласкатели, с цел да не бъдете употребявани. Рискувате да загубите както положителното си въодушевление, по този начин и доверието си в хората, в случай че претърпите такива разочарования. Бъдете по-гъвкави и в колегиалните си взаимоотношения, с цел да не сътворите хранителна среда за спорове и провали. Ще бъдете заети със своето лично его и ще градите самочуствието си, като се натоварвате със задания, които обаче не сте в положение да извършите. Не мислете само за персоналните си ползи, с цел да не се неуспехите в последния месец от падината. Не бива и да изневерявате, тъй като може да се окажете впримчени в връзки, които да изсмукват пари от фамилния ви бюджет и да съсипят връзките ви. Подредете дните, дилемите си и по този начин планирайте делата си, че да не си губите времето и да не се разпилявате в сякаш забавни и перспективни, само че безсмислени занимания. Не се отхвърляйте от потребните промени, даже и в случай че са свързани с непредвидени по-натоварващи отговорности. Хармоничните връзки в персонален проект са заричане, че макар напрежението през целия месец  ще посрещнете удовлетворени от постигнатото през Новата 2018  година.
 
Хороскоп за декември 2017 Лъв 

Трудностите през този месец са знак да намалите темпото, тъй като Меркурий е назадничав от 3 до 23 декември и ви не разрешава както начинанията, по този начин и измененията, свързани с работата и вложенията. Необходимо е да осъзнаете грешките си и да заживеете в благозвучие с Вселенските закони, постигайки равновесие сред материалната и духовната си същина, с цел да намерите своето правилно място, в случай че към момента се лутате и го търсите. Използвайте дните на бездейност и рутинна работа за тази цел. Месецът не е добър за инициативи, само че инатът ви, целящ да ги осъществите, и вашата обвързаност може да ви изненадат със съществени и продължителни неприятности и парични загуби. Изнервяте се, че няма по какъв начин да завършите започнатото, в случай че няма и кой да поеме работата и да ви помогне, само че в действителност и близките са подвластни на условията на Меркурий. Ако имате желание да извършите крачката към нещо ново, сторете го сред Коледните и Новогодишните празници, като се договорите, само че подпишете споразуменията при започване на идната година. От вас зависи дали ще посрещнете горди от постигнатото Новата 2018 година.

 

Хороскоп за декември 2017 Дева

През последния месец на годината бъдете спестовни! Въпреки че нямате професионални проблеми и сте съвършени реализатори, не трябва да прахосвате, както и да се поддавате на увещания за вложения в непознати планове. Меркурий е назадничав от 3 до 23 декември. Ограниченията, които ви постанова, е рационално да спазите, с цел да не сте пострадали от вашите неточности още при започване на идната година. Няма да ви липсват моменти на разколебаност поради нерешителност и подозрения дали вървите в вярната посока. От вас зависи да бъдете видяни, само че не поради агресивното ви държание, а поради вашия разсъдък и блян към взаимни отстъпки, посредством които ще оправите обтегнатите настоятелен и персонални връзки. Ако сте били упорити и не сте позволили съществени неточности, декември ви дава обещание отлични доходи и опция да пътувате зад граница. В началото на месеца осъществете настоятелен пътувания, а в края на месеца си позволете да празнувате в чужбина Коледа или да посрещнете Новата 2018 година.

 

Хороскоп за декември 2017 Везни

През декември Съдбата ви оказва помощ да постигнете задачите си. Не бива да се впечатлявате, разберете ли, че измежду хората, на които държите, имате и врагове. Настъпил е мигът на отплата, когато би трябвало да приключите връзките си с тях. Справяте се с всички изненади и компликации, които ви сервира животът. В интервала 3-23 декември Меркурий е в ретроградното си придвижване и макар че ви работи изнервящо, се съобразете със възбраните, които ви постанова, и изпълнявайте единствено настоящите си задания. Искате спокоен живот, обградени от хора, на които може да разчитате. Предпазвайте се от злонамерени хора, на които по-късно ще мъстите поради стореното зло, без да осъзнаете, че виновността е във вас самите. Не е било редно да ги допускате до себе си с вярата, че ще са ви потребни. Няма да липсват запознанства, нови другарства и не малко прекъснати връзки, само че приемете, че всичко се случва във ваша изгода. Не бързайте да помагате, подвластни на страстта си, с цел да избегнете непредвидени неприятности през Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Скорпион 

През последния месец на годината се чувствате изключително, тъй като Меркурий е назадничав в интервала 3-23 декември и ви слага кол в колелата на колата, която би трябвало да ви води до нови върхове и достижения. Обичате да се изразявате непосредствено, само че в случай че решите да поднасяте неприятна информация, рискувате тъкмо преди новогодишните празници да си спечелите врагове. Не сте склонни да си губите времето в празни приказки, изключително с хора, които отхвърлят да ви изслушат и не ви схващат. Може да се наложи да ги изтърпите, в случай че информацията, която ще чуете от тях в яда им, ви носи бъдеща изгода. Интелектуалните ви желания няма да са напразни в последния месец от годината и ще ви оказват помощ да намерите нови благоприятни условия за професионална изява. Имате благословията на Съдбата да успявате, само че не и да се захващате с непознати занимания, в които ще се неуспехите и неуспехът ви ще носи негативи и през идната година, в случай че не спазите условията на Меркурий. Бъдете благи с околните си и подгответе изненада за настъпващите коледни и новогодишни празници, с цел да посрещнете удовлетворени от постигнатото Новата 2018 - годината на Луната.

Хороскоп за декември 2017 Стрелец

През декември ловко ще търсите и намирате полза във всичко, което вършиме, само че пътят ви ще се пресича с хора, търсещи полза и от вас. Приспособявате се към всякаква обществена среда. Отлично бихте се справили със задачата да облекчавате страданията на нуждаещите се от помощта ви хора. И ето го значимото предизвестие: не правете непоискано положително. Съветвам ви да разрешавате проблемите със спокоен звук. Ще ви бъде мъчно да овладявате импулсивните си дейности. От този месец и материалните ви достижения зависят вашите доходи през идната година. Успехът е в личните ви ръце. Не се отхвърляйте да приемете спомагателни задания, които ви носят пари и може да ги завършите преди края на годината, даже и в случай че се постанова да работите по време на коледните празници. Струва си усилието, тъй като по-късно ще имате мотив да заведете обичаните си на странствуване до екзотично кътче. А в случай че решите да не пътувате, вместо да си създавате причина за недалечни разочарования, бъдете измежду вашите близки и правилни другари и посрещнете с положително въодушевление Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Козирог

Декември е вашият месец на стабилизация, само че Меркурий е назадничав от 3 до 23-и по тази причина и не са желателни инициативи, промени и вложения, колкото и да ви е противен този факт, Съветвам ви да бъдете умерени, да внимавате с какви хора се обвързвате и да не забравяте, че инатът ви не е израз на воля и непримиримост, да внесете естетика и в най-обтегнатите връзки. От вас зависи да избегнете прочувствените реакции, водещи до проблеми в общуването и в персоналните връзки, Бъдете прями към хората, които ви нараняват, без да се притеснявате, че ще приключите връзките си. Възможно е да откриете ненадейно своята половинка и даже да планирате сватбения си ден при започване на идната година за смут на вашите родители. Направете равносметка на триумфите и неуспехите си, както и на финансовото ви положение, с което завършвате годината, Няма смисъл да показвате пред хората единствено негативните си черти, освен това в края на годината. Сами ограничавате положителните си шансове, тъй като сте склонни да лъкатушите поради разнообразни „ доброжелателни “ препоръки, които ви тласкат в неправилна посока. Бъдете деликатни, с цел да влезете с чест и стабилен финансов тил в Новата 2018 година.

 

Хороскоп за декември 2017 Водолей

През декември ще се изявите като индивидуалисти, нищо изненадващо, тъй като вие в никакъв случай не се преценявате с откритите порядки. Грози ви заплахата в персонален и настоятелен проект да ви бъде вменена несъществуваща виновност. Във ваша изгода е да се вслушвате в препоръките, които ще ви бъдат потребни в идващите месеци. Ако се занимавате с частен бизнес, ви предизвестявам да страните от нечестните способи да печелите пари, с цел да не търпите загуби и проблеми със закона. Необходимо ви е да засилите възприятието си за проницателност и за самозапазване. Поднесете концепциите си и очаквайте поради вашата доброжелателност и благотворителност към всички, в това число и към сътрудниците ви, които я правят оценка, да ви поддържат. През целия месец анализирайте миналите месеци и направете проектите си за идната година. Вие решавате какви задания ще изберете като цели, с цел да не се натоварвате. Очакват ви промени в персоналните връзки, в случай че сте осъзнали, че не сте щастливи. Приятно ви е да се включвате в публични изяви. Винаги сте подготвени да изпитате своя разсъдък. Празнувайте удовлетворени коледните и новогодишни празници в очакване на още по-успешна Нова 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Риби

През декември се чувствате на мястото си, където и да сте, само че единствено в случай че не забравяте, че би трябвало да бъдете тактични и да не обиждате без причина близките. Бъдете деликатни, тъй като в неприсъщия за вас блян да сте компромисни, не е изключено да се обвържете с хора, които да ви разочароват още през този месец. Меркурий е назадничав от 3 до 23 декември и ви не разрешава начинанията, договарянето, вложенията, което ще ви изнерви и може да е причина за ненужна експанзия. Не е изключение напрежението в професионален проект да докара до усложнения и свръхпреумора поради устрема ви да спечелите доста пари преди празниците. Опитайте се да въведете ред във финансите си, тъй като имате навика да харчите на мига извоюваното, а по този начин нищо няма да натрупате макар положителните ви планове за края на годината. Оставете развлеченията за празничните дни към Коледа и Нова година. Така ще избегнете изненадваща финансова рецесия поради ненужни разноски, подбудени от неочаквани гостувания или предложения от родственици. От вас зависи да посрещнете щастливи и уверени в себе си Новата 2018 година.

Пик

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР