Последният мъж на Кали забърса жената на известен столичен милионер,

...
Последният мъж на Кали забърса жената на известен столичен милионер,
Коментари Харесай

Влади на Кали заби милионерска любовница

Последният мъж на Кали забърса дамата на прочут столичен милионер, разкриват от LifeOnline.bg. Според източници той гордо се хвалел с креватните си подвизи с руса дама на име Доли. Туроператорът не се посвенил да разправя за достиженията си на празника по случай рождения ден на сина си от фолк певицата.

Бившият на Кали разкри любовника й

Владимир гордо изтъквал, че е сменил Кали със знойната хубавица Доли. С историите си той забавлявал възрастните посетители на детското празненство, с което се трансформирал по-скоро в смешник. Той обикалял по масите и показвал от телефона си новата възлюбена, изтъквайки суперлативи за нея. „ Как е допустимо да обикаля гостите си и сред децата им да се фука какво парче бил блъснал?! “, възмущават се участвали. „ Никакъв позор, цялостна комплексарщина, какво да ти кажа… “, коментирала майка завела детето си на празненството, пред чиито мъж младият баща обстойно и нашироко обяснявал какъв сваляч и омайник е.



Новата русокоса облага на омайника обаче не е някоя посредствена моделка или плеймейтка, в противен случай - тя е някогашната жена до прочут и доста състоятелен столичен предприемач от който наследила апартамент в Дубай и солидна сума пари като прехрана. Очевидно Владо манекенчето, както го назовават приятелите му, си пада по известни или богати дами, а в случай че може и двете дружно – най-добре.



Неговата сезонна работа като туроператор за британска компания (само три месеца в годината) давала свободата на новата възлюбена да глези някогашния на Кали, в случай че не с популярност то с някоя друга екзотична почивчица в Дубай, отбелязва четец на lifeonline в сигнала си.

Припомнете си, че Кали и Владимир се разделиха предходната година, само че певицата дълго време криеше краха в фамилните връзки с обичания си мъж. Наскоро пред камерата на „ Папараци “ изпълнителката на 4-4-2 разкри мъчителната истина за разрухата обхванала персоналните й връзки с Влади. Тя описа за психическия тормоз, униженията и обидите, които всекидневно трябвало да търпи. Владимир обаче подло отговори на жалбите на Кали с контра обвинявания разтръбявайки в жълтата преса, че до неотдавна обичаната му жена му била изневерила. Твърдения, за които по този начин и не се появиха доказателства.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР