Последният епизод на Игри на волята беше същинско зрелище. Андрей

...
Последният епизод на Игри на волята беше същинско зрелище. Андрей
Коментари Харесай

Мани хвърли бомбата: Андрей е спал с Елизабет?!

Последният епизод на " Игри на волята " беше същинско представление. Андрей разгроми цялото племе на Приключенците и отърва Бойците от постоянния съвет.

Виж още: Елизабет от " Игри на волята " сподели огромната си обич! Красавицата радва с есенни страсти

Признаваме си, обаче че забравихме всичко, когато Мани хвърли бомбата и заприказва за връзката сред него и Елизабет. Според Мани, която постоянно е набеждавана от всички за най-слабото звено в играта, Красима и Симеон са споделили, че в една от вечерите в резиденцията Андрей се е качил по-рано в стаята си, а Елизабет го е последвала и е останала там дълго време.

По-късно през вечерта Красима се върнала в своята стая, само че Елизабет към момента не е била в леглото си. Разбира се, Джуджи отхвърли, а Андрей даже не разяснява това изявление от страна на Мани.

Виж още: Ах, тази Ксения! Коя е красивата брачна половинка на Андрей от " Игри на волята " и с какво се занимава

Склонни сме да им имаме вяра, тъй като както всички знаем Андрей е женен за красивата Ксения. Двамата имат щастливо  семейство и дете - 4-годишната Алиса.

Във всеки от племенните препоръки тази седмица в " Игри на волята ", вместо по един, би трябвало да бъдат излъчени по двама участници, които ще се борят за оставане в играта. Приключенците избраха да изпратят Паулина и Валентин в борба за оцеляване в най-екстремното предаване.

Ще съумеят ли Бойците още веднъж да се спасят от съвет или няма да пропуснат седмица при Ралица? Ще съумеят ли Приключенците да си върнат знамето или ще се наложи да изпратят още двама играчи на елиминационна борба? Кои ще са идващите двама номинирани?

Изображение:  https://www.instagram.com/gridinpro/, https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР