Последният доклад на експертна интердисциплинарна група от американското разузнаване казва,

...
Последният доклад на експертна интердисциплинарна група от американското разузнаване казва,
Коментари Харесай

Секретни устройства може да са причините за Хаванския синдром

Последният отчет на експертна интердисциплинарна група от американското разузнаване споделя, че признаците са " същински и безапелационни " и в някои случаи може да са били породени от скрити устройства, заяви Военновъздушни сили.

Първо през 2016 година чиновници на американското разузнаване и дипломати в Хавана оповестяват за редица необикновени признаци. Следват сигнали от Берлин, Париж и Женева. Първоначално американското държавно управление в огромна степен подценява недоволствата, само че през последната година ги одобри по-сериозно, насърчавайки чиновниците си по света да рапортуват за сходни случаи. Изсипва се лавина от известия за най-малко хиляда сходни случая.

Проучване на Централно разузнавателно управление на САЩ от януари изяснява множеството недоволства с естествени аргументи или стрес. Но към две дузини от случаите остават необяснени. Следва ново изследване, което преглежда над 1000 секретни документа и интервюира очевидци. Така се оформя неголяма група хора със сходни признаци, за които специалистите не намират каквито и да било аргументи, било психически, обществени или екологични фактори, както медицински положения. Така...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР