Последният албум на The Weeknd определено може да се каже,

...
Последният албум на The Weeknd определено може да се каже,
Коментари Харесай

The Weeknd шокира със снимка на лицето си. Сложил ли си е наистина ботокс или е нещо друго?

Последният албум на The Weeknd несъмнено може да се каже, че е цялостен шлагер измежду милионите му почитатели. Макар да бе изключен от тазгодишните награди " Грами ", The Weeknd не е номиниран в нито една категория, въпреки неговите песни да бяха едни от най-предпочитаните през 2020, той не стопира да твори и изненадва почитателите си. 

Безспорно визията му в последните месеци е много провокативна, най-много поради това, че се появява все с посинено око или някоя друга издутина. Преди ден артистът показа най-новото си видео към песента " Save Your Tears ".

Във видеото той несъмнено наподобява... още веднъж необичайно. Някои даже биха си помислили, че се е маскирал за Хелоуин. Лицето на The Weeknd наподобява като че ли е минало през съществени пластични интервенции, само че най-много инжектирано с ботокс. 

Виж още:

Истината обаче е, че това е единствено грим и специфични лицеви протези, с които се реализира въпросното лъчение. Интерсното е, че хората, които се грижат за странните визии на The Weeknd са същите, които трансформират до неразбираемост Хайди Клум за всеки Хелоуин. Фенките на Абел, както е същинското име на хитовия артист, могат да бъдат спокойни, тъй като лицето му си е същото. Скоро ще могат да му се радват и на голямот ошоу, което ще показа на " Супербоу ".

Смята се, че присъединяване му на спортното събитие, е в основата да бъде изключен от номинациите за " Грами ", които обаче няма да се проведат на 31 януари, както бе обявено, а на 14 март. Каква обаче е точната истина, стояща зад решението на музикалата академия Абел да остане без номинации, остава мистерия.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/theweeknd/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР